Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 1 týden
Třemošnice - Celkem šest jednotek hasičů se postupně sjelo v neděli v půl desáté ráno u požáru výrobní haly v jedné z místních...Celý článek »
vydáno před 9 let 43 týdny
Lipoltice/Moravany - Dvě hasičské jednotky vyrážely ve čtvrtek v 14.08 hodin do uvedené obce vzdálené jen čtyři kilometry od Choltic na...Celý článek »
vydáno před 10 let 14 týdnů
Pardubice - V neděli 12. ledna vyjížděli ve čtyři hodiny ráno pardubičtí hasiči do centra města, kde došlo k požáru osobního vozidla...Celý článek »
vydáno před 11 let 7 týdnů
Přibylov/Chrast - Dnes těsně před desátou hodinou dopoledne vyráželi do zmiňovaného místa profesionální hasiči z Hlinska a také dobrovolní...Celý článek »
vydáno před 12 let 5 týdnů
Ostřetín - V pátek v 10.41 hodin vyjížděli holičtí profesionální hasiči a místní dobrovolní hasiči k požáru vozu Škoda Fabia Combi do této...Celý článek »
vydáno před 12 let 10 týdnů
Pardubice - Pardubičtí hasiči vyjížděli v sobotu 11. února v 18.15 hodin do Polabin, kde hořelo osobní vozidlo značky Mercedes. "Hasiči plameny...Celý článek »
vydáno před 12 let 11 týdnů
Třemošnice - V sobotu 4. února v 7.57 hodin vyjížděly hasičské jednotky ze Seče, Ronova nad Doubravou, Třemošnice a Prachovic k požáru do třemošnické...Celý článek »
vydáno před 12 let 11 týdnů
Hlinsko - V pátek 3. února v 17.56 hodin vyjížděli profesionální a dobrovolní hasiči z Hlinska do Družstevní ulice, kde došlo k požáru zaparkovaného...Celý článek »
vydáno před 12 let 12 týdnů
Podhradí - V úterý v půl sedmé ráno byla operačnímu středisku hasičů ohlášena dopravní nehoda v třemošnické místní části Podhradí, kde se srazila dvě...Celý článek »
vydáno před 12 let 20 týdnů
Choltice - V této obci u Přelouče hořela ve čtvrtek dvě osobní auta. Ve 21.44 hodin byl nejprve ohlášen hasičům požár vozu Ford Escort,...Celý článek »