Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 23 týdny
Pardubice/Srch – Policie pátrala po 81leté seniorce, která se odpoledne vydala ze svého bydliště v Srchu do Pardubic, ale do večera se nevrátila.Celý článek »
vydáno před 5 let 6 týdnů
Chrudim – Nejen podomní prodejci, ale i docela jiná sorta lidí se snaží přijít snadno k penězům na úkor důvěřivých a často i naivních obyvatel města...Celý článek »
vydáno před 8 let 23 týdny
Pardubice - Kriminálka začala trestně stíhat manželskou dvojici, která měla obchodovat prostřednictvím internetu, ovšem nabízené zboží, i přes...Celý článek »
vydáno před 8 let 28 týdnů
Pardubice - V pondělí se na jisté policejní oddělení osobně dostavila 20letá žena, aby se policistům svěřila, že z jejího osobního...Celý článek »
vydáno před 9 let 11 týdnů
Pardubice  - Zdejší kriminálce „přistálo“ na stůl oznámení z úřadu práce, kdy 34letá žena neoprávněně pobírala sociální dávky. Vše vyplulo...Celý článek »
vydáno před 10 let 23 týdny
Pardubice - Nelegální obchod s tabákem nebývalého rozsahu odhalila v těchto dnech policie v rámci akce s názvem „Tabáček“. Daňový...Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
Pardubice - Hospodářská kriminálka obvinila čtveřici mužů ve věku 26 až 34 let, kteří mají mít na svědomí zvlášť závažný zločin podvod a jednoho...Celý článek »
vydáno před 11 let 10 týdnů
Pardubice - S podvodnou záminkou tvorby rodokmenu se do bytu 85leté důchodkyně vloudil pro ni zcela neznámý muž. Nejprve u ní zazvonil u venkovních...Celý článek »
vydáno před 11 let 36 týdnů
Pardubice - Kriminalisté se zabývají dalšími dvěma případy podvodného prodeje zboží prostřednictvím internetu. Podstata falešného obchodu je vždy...Celý článek »
vydáno před 2 týdny 6 dnů
Pardubicko – Pardubičtí policisté aktuálně pátrají v Pardubicích po 91leté seniorce. Pokud jste ženu viděli, nebo máte informace o jejím...Celý článek »