Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 7 týdnů
Pardubice/Chrudim – Policie si všimla podezřelého auta, které sedělo popisu kradeného Audi z Rakouska, v době ranní špičky při výjezdu z Chrudimi na...Celý článek »
vydáno před 3 roky 6 týdnů
Chrudim – Jak poznáte, že se blíží jaro? S příchodem teplého jarního počasí vylézají nejen hadi a štíři, ale dávno se na sezónu připravují také...Celý článek »
vydáno před 6 let 1 týden
Chrudim – Čas od času se nejspíše někdo z úředníků probere z mrákoty, případně dostane přímý rozkaz „shora“ a setkání s občany diskutujícími o...Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Chrudim – Dostat se z Moravské ulice do ulice Slezské a Slovenské, není pro chodce příliš velkým problémem. Potíž nastává v okamžiku, kdy se chodec...Celý článek »
vydáno před 8 let 33 týdny
Pardubice - Zdejší policie pátrá po zloději jízdních kol, který se nejspíš snaží oklamat okolí svým převlekem. Zatím je ve svých výpravách úspěšný....Celý článek »
vydáno před 8 let 33 týdny
Chrudim - V uplynulých dnech se kriminalistům podařilo objasnit některé případy krádeží jízdních kol. Přesněji se jedná o pět bicyklů, které...Celý článek »
vydáno před 8 let 35 týdnů
Pardubice - V kanceláři zdejší kriminálky skončil 29letý muž s hlášeným pobytem na pardubickém magistrátu. Na svědomí má mít nejenom krádeže jízdních...Celý článek »
vydáno před 8 let 40 týdnů
Chrudim - Strážníky městské policie byla zastavena a kontrolována 31letá řidička osobního auta značky Audi, přičemž důvodem bylo překročení rychlosti.Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Chrudim - Krátce před půlnocí kontrolovala policejní hlídka 42letého řidiče osobního auta značky Audi. Vzápětí poté vyšlo najevo, že dotyčný nemá k...Celý článek »
vydáno před 9 let 23 týdny
Chrudim - Dlouhotrvající rekonstrukce Slovenské ulice k úlevě místních obyvatel skončila. Vyžádala si nejen lidský život slovenského stavebního...Celý článek »