Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 27 týdnů
Chrudim - V pátek 11. září od 18 hodin vystoupí v nově otevřeném Atriu café na Balustrádě písničkář a kytarista Xavier Baumaxa. Jeho písně v...Celý článek »
vydáno před 7 let 25 týdnů
Chrudim - Atrium café, kavárna s přesahem, přichystala na čtvrtek 29. září od 19 hodin jedinečný hudební zážitek, o který se postará hudebník...Celý článek »
vydáno před 7 let 28 týdnů
Chrudim - V pátek 2. září v 19 hodin vystoupí v kavárně Atrium kytarista, zpěvák, skladatel a textař Xavier Baumaxa. Jeho plnohodnotné...Celý článek »
vydáno před 7 let 37 týdnů
Chrudim - Pokud jste ještě nenavštívili Atrium café na Resselově náměstí 12, máte jedinečnou možnost navštívit tuto kavárnu ve středu 29. června v...Celý článek »
vydáno před 7 let 44 týdny
Dvakačovice - Své literární práce budou číst v pátek 13. května v 17 hodin v místním evangelickém kostele účinkující z  programu...Celý článek »
vydáno před 8 let 6 týdnů
Chrudim - Kavárna Atrium společně se sousedním krámkem U bludičky připravila na čtvrtek 4. února další zajímavý program. V 18 hodin tu začíná...Celý článek »
vydáno před 8 let 14 týdnů
Chrudim - Návštěvníkům kavárny Atrium zpříjemní v pátek 18. prosince od 19 hodin posezení nad šálkem vynikající kávy Duo Resonans. Poslechněte...Celý článek »
vydáno před 8 let 19 týdnů
Chrudim - V kavárně Atrium v Rybičkově ulici se ve čtvrtek 5. listopadu v 18. 30 hodin uskuteční vernisáž amerického výtvarníka...Celý článek »
vydáno před 10 let 22 týdny
Astrolife.cz - Kombinace černé kávy, mléka a smetany nepůsobí na naše tělo ani trochu příznivě! Naopak, zatěžuje dvanácterník, který pak v křeči...Celý článek »
vydáno před 11 let 37 týdnů
Chrudim - Ve středu v 15 hodin oznámila strážníkům pracovnice Billy, že u nich v prodejně došlo ke krádeži zboží neznámými zloději. Přišlo se na to,...Celý článek »