Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 17 týdnů
Pardubický kraj - Diskuse vyvolávají v Pardubicích kompostéry. Piráti dokonce zvažují založení komunitní zahrady. Lidé nemají jasno, jaké výhody jim...Celý článek »
vydáno před 4 roky 9 týdnů
Chrudim – V souvislosti se změnou legislativy vyvstala ve městě potřeba urychleně řešit problematiku odpadového hospodářství. Jednou z prvních...Celý článek »
vydáno před 8 let 9 týdnů
Chrudim - Nakládání s odpady ve městě by se teď mělo posunout o krůček dál. Poté, co si občané města dlouhé roky stěžovali na absenci nádob na...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Chrudim - Radnice se rozhodla vyslyšet stížnosti, které se momentálně množí. Lidé si totiž stěžují na neomluvitelnou absenci popelnic na bioodpad a...Celý článek »
vydáno před 24 týdny 1 den
Chrudim – Radní města Chrudim schválili memorandum ke vzniku Centra pro komplexní využití odpadu (CEKVO). Zatím je podle starosty Františka Pilného (...Celý článek »
vydáno před 34 týdny 9 hodin
Chrudim – Zatímco před týdnem městská policie řešila domnělou krádež popelnice, která přitom skončila celá v kuka voze Technických služeb Chrudim,...Celý článek »
vydáno před 37 týdnů 1 den
Chrudim – Na rozdíl od jiných ne tak podstatných věcí už dvanáct dnů visí bez komentáře dříve zainteresovaných politiků na úřední desce "...Celý článek »
vydáno před 1 rok 18 týdnů
Chrudim – Skončí výjimka pro majitele více nemovitostí a poplatek za svoz komunálního odpadu by se měl od nového roku zvýšit. Ani to ale nezabrání...Celý článek »
vydáno před 1 rok 27 týdnů
Chrudim – Není to zrovna málo, kolik město Chrudim každoročně prodělává kvůli nízkému poplatku za svoz komunálního odpadu, který prosadili Chrudimáci...Celý článek »
vydáno před 1 rok 42 týdny
Chrudim – Obyvatele Markovic si mohou částečně oddechnout. Zastupitelé v pondělí odhlasovali vypuštění kompostárny z plánovaného záměru výstavby...Celý článek »