Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 týdnů 2 dny
Chrudim – Už nejen stromy podél zdi na hřbitově U Kříže nebo v parku Střelnice, kde hnízdili ve velkém dříve, ale aktuálně hlavně v Městském parku se...Celý článek »
vydáno před 11 týdnů 3 hodiny
Chrudim – Pokud chce člověk zažít v centru města divokou přírodu a trochu toho adrenalinu, není nic lepšího, než se vypravit právě na Zlatou...Celý článek »
vydáno před 1 rok 36 týdnů
Chrudim – Ačkoliv se od zpomalujících retardérů pomalu upouští, protože způsobují ještě více škodlivých emisí a hluku, což je zvláště v obydlených...Celý článek »
vydáno před 2 roky 19 týdnů
Chrudim – Když se na pondělním jednání zastupitelstva probíraly body týkající se na jedné straně směny nemovitostí v Sobětuchách za pozemky v...Celý článek »
vydáno před 4 roky 28 týdnů
Chrudim – Zdejší úředníci se rádi a často chlubí nejrůznějšími cenami, jež získali. Přívětivými a ochotnými pomoci jsou snad všichni, kdo na...Celý článek »
vydáno před 5 let 24 týdny
Chrudim – Havarijní stav lávek přes řeku Chrudimku, které nechává město postupně zavírat, obyvatele města příliš netěší. Zajímá je, kdo za tuto...Celý článek »
vydáno před 5 let 28 týdnů
Chrudim – Parkování v těsném sousedství Tyršova náměstí, respektive sportovní haly, nelze považovat za ideální. To ví nejspíše každý obyvatel města....Celý článek »
vydáno před 5 let 48 týdnů
Chrudim – Město funguje jako zřizovatel celé řady škol a školek. Jako správný hospodář proto musí zajišťovat patřičný technický stav nejen samotných...Celý článek »
vydáno před 5 let 49 týdnů
Chrudim – Bezohlednost, s níž někteří řidiči řídí a parkují své vozy, je bezednou studnicí lidské malosti a arogance. Především šoféři silnějších a...Celý článek »
vydáno před 7 let 3 dny
Chrudim – Boj se světelným smogem nikdy nekončí. Své by o oslňujících reflektorech mohli vykládat obyvatelé lokality u nádraží. Nepříjemné záření se...Celý článek »