Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 35 týdnů
Ždírec nad Doubravou - V neděli v 17.36 hodin zasahovali profesionální hasiči z Hlinska a Chotěboře a mimo ně i dobrovolní hasiči ze...Celý článek »
vydáno před 10 let 32 týdny
Skuteč - Odstavené autobusy se staly cílem nájezdu zatím neznámých zlodějů, kteří z nich kradou motorovou naftu. Zdejší policejní oddělení už...Celý článek »
vydáno před 10 let 37 týdnů
Raná/Holetín - Dopravní policie vyzývá případné svědky nehody, které došlo ve středu 14. srpna po páté hodině ranní na silnici číslo III/35524 mezi...Celý článek »
vydáno před 11 let 44 týdny
Přibylov/Skuteč - V sobotu v podvečer vyjížděli hlinečtí a skutečští hasiči k požáru autobusu Karosa. Bylo v něm převáženo pětačtyřicet dětí s...Celý článek »
vydáno před 2 týdny 6 dnů
Chrudim – Jak je to ve skutečnosti s nehodovostí v nově měřeném úseku v chrudimské městské části Markovice, mohlo v Markovicích za posledních deset...Celý článek »
vydáno před 3 týdny 2 hodiny
Pardubice – Jako by nestačilo, že v místě právě probíhá oprava silnice první třídy a s ní související zúžení ze čtyř pruhů na dva. Dnes ráno se u...Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 4 dny
Chrudim – Policejní mluvčí Iveta Kopecká dnes potvrdila, že chrudimští kriminalisté po několikaměsíční práci dopadli a obvinili dealera, který...Celý článek »
vydáno před 13 týdnů 5 dnů
Chrudimko – Policie zadržela v pátek o půl jedné ráno v Družstevní ulici ve Skutči devatenáctiletého mladíka, který už byl v minulosti za trestnou...Celý článek »
vydáno před 15 týdnů 2 dny
Chrudimsko – Buď se na Chrudimsku začíná rozmáhat nový nešvar, nebo se policie až podezřele často zajímá zrovna o řidiče vozů značky Fabia....Celý článek »
vydáno před 15 týdnů 6 dnů
Chrudimsko – Na silnici první třídy ve směru na Hrochův Týnec počítejte se zdržením u obce Nabočany. Odpoledne se tam střetla tři osobní auta....Celý článek »