Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 10 týdnů
Chrudim – V pátek 24. ledna ve 20 hodin se poprvé v tomto roce objeví na pódiu Gymnázia Josefa Ressela scénické čtení – LiStOVáNí. Na...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim - Připravte se na poslední představení Listování v tomto školním roce. Koná se v pátek 12. dubna v 18 hodin v Gymnáziu Josefa Ressela. V...Celý článek »
vydáno před 5 let 9 týdnů
Chrudim - V úterý 29. ledna v 17.30 hodin se koná ve společenském sále Gymnázia Josefa Ressela náhradní Listování za listopad. "Svatá Barbora" se...Celý článek »
vydáno před 6 let 1 týden
Chrudim - Po loňském úspěšném turné s Robertem Fulghumem přiváží LiStOVáNí tentokrát autora kultovního Mládí v hajzlu, C. D. Payna. Na Gymnáziu...Celý článek »
vydáno před 6 let 49 týdnů
Chrudim - Nejen dospělým divákům bude patřit dubnový literární program na Gymnáziu Josefa Ressela. Herci Markéta Lánská, Alan Novotný a Lukáš Hejlík...Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Chrudim - V rámci Března měsíce čtenářů pořádá v neděli 26. března v 11 hodin Gymnázium Josefa Ressela ve spolupráci s dětským oddělením Městské...Celý článek »
vydáno před 7 let 9 týdnů
Chrudim - Přijměte pozvání na Listování - Smrt Zajdy Munroa (Nick Cave), které se koná v pátek 27. ledna od 18 hodin v sále Gymnázia Josefa...Celý článek »
vydáno před 7 let 20 týdnů
Chrudim - Se svou dramatickou knihou Drsná cesta přes dva kontinenty se vydává Tomáš Poláček na turné s projektem LiStOVáNí. Na Gymnáziu Josefa...Celý článek »
vydáno před 7 let 25 týdnů
Chrudim - Na neděli 9. října na 17. hodinu připadl další cyklus Listování, tedy pořadu scénického čtení. Tentokrát v sále Gymnázia Josefa...Celý článek »
vydáno před 7 let 43 týdny
Chrudim - Městská knihovna ve spolupráci s GJR pořádá v neděli 5. června od 10 hodin dopoledne Listování s knihou úspěšné švédské...Celý článek »