Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 10 let 23 týdny
Kočí - Ve čtvrtek 31. října ve 13.00 došlo na křižovatce u uvedené obce k dopravní nehodě, při níž se střetl tahač s motocyklem. Řidič motocyklu...Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
Chrudim/Kočí - Ve čtvrtek si 24letý muž z Chrudimi převzal od chrudimské policie sdělení podezření z přečinu ohrožení pod vlivem návykové...Celý článek »
vydáno před 33 týdny 1 hodina
Chrudimsko/Kočí – Do hledáčku policie z pohotovostního a eskortního oddělení, která projížděla obcí Kočí, se dostal v pondělí odpoledne 21. srpna...Celý článek »
vydáno před 42 týdny 13 hodin
Chrudimsko – Ve středu 28. června před 15. hodinou byl vidět stoupat nad obcí Kočí černý dým v místech, kde je sběrný dvůr. Začala ale hořet...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – O akutní pomoc žádá policie svědky dopravní nehody, při které se střetla sanitka s osobním automobilem při průjezdu světelnou...Celý článek »
vydáno před 2 roky 13 týdnů
Chrudim – Páteční událost se naštěstí obešla bez ztrát na lidských životech, ale škoda byla předběžně odhadnuta na milion korun. Chrudimští...Celý článek »
vydáno před 2 roky 38 týdnů
Heřmanův Městec – Na křižovatce tří ulic se v úterý málem vyboural autobus jedoucí z Klešic. Vlivem prudkého zabrzdění se v něm zranily dvě cestující...Celý článek »
vydáno před 2 roky 47 týdnů
Chrudimsko – Za jak dlouho a v jakých obcích se budou muset řidiči připravit na nové radary a případné pokuty za překročení povolené rychlosti? Obce...Celý článek »
vydáno před 4 roky 10 týdnů
Kočí/Chrudim – Obec Kočí se v pátek odpoledne stala cílem cesty hejtmana Pardubického kraje Martina Netolického (ČSSD). Se starostou Marcelem...Celý článek »
vydáno před 4 roky 34 týdny
Kočí - Inspektoři z České inspekce životního prostředí (ČIŽP) v Hradci Králové uložili pokutu 240 tisíc korun společnosti Telmont s.r.o. Firma...Celý článek »