Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 15 týdnů
Chrudim - Sbírka na restaurování opony zdejšího divadla neprobíhala doposud příliš šťastně. Po vydatné mediální „masáži“ z minulého týdne se však...Celý článek »
vydáno před 8 let 16 týdnů
Chrudim - „Fiasko, ostuda, propadák,“ tato a podobná slova se teď derou na mysl každému, kdo sleduje veřejnou sbírku na restaurování opony místního...Celý článek »
vydáno před 33 týdny 16 hodin
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) by zdánlivě vyřešil kauzu Hotelu Bohemia tím, že by kvůli jeho získání do vlastnictví města prodal...Celý článek »
vydáno před 49 týdnů 1 den
Pardubický kraj – Ocenění Pardubického kraje získali za rok 2022 dva výjimeční občané Chrudimě. Za zásluhy o Pardubický kraj přínosem v oblasti...Celý článek »
vydáno před 3 roky 44 týdny
Chrudim – Ještě donedávna nemusel cestující vlakem ani otevřít oči, a přesto dobře věděl, kde „železný oř“ zastavil. Každé nádraží, každé město se...Celý článek »
vydáno před 3 roky 44 týdny
Pardubice/Chrudim – Volby do krajských zastupitelstev se blíží. Jako první svou kandidátku odtajnili Piráti, vede ji místní městský zastupitel Daniel...Celý článek »
vydáno před 3 roky 49 týdnů
Pardubice/Chrudim – Ředitelé příspěvkových organizací Pardubického kraje setrvávají podle pravidel ve funkci vždy pět let. Proto Pardubický kraj nyní...Celý článek »
vydáno před 4 roky 12 týdnů
Chrudim – Velký sál místního Muzea patří k nejkrásnějším prostorám tohoto typu v rámci celé České republiky. Paradoxní proto je, že za celou dobu...Celý článek »
vydáno před 4 roky 13 týdnů
Chrudim – Nic netrvá na tomto světě věčně. Dokonce ani ředitelé a vedoucí činitelé v politice nemají své místo jisté na věky, přestože mnozí by si to...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Chrudim/Slatiňany – Nejnovější výtvor neznámých „umělců“, kteří už stihli poškodit část omítky na rekonstruovaném slatiňanském zámku, vyprovokoval...Celý článek »