Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 30 týdnů
Chrudim – Víkend slibuje lehký závan babího léta. Má být relativně teplo a pršet jen občas. To jsou pozitivní zprávy, protože vzhledem k vývoji...Celý článek »
vydáno před 4 roky 22 týdny
Chrudim – S blížícím se adventem nepřichází jen slavnostní rozsvěcení vánočního stromu na Resselově náměstí, ale také instalace takzvaného „...Celý článek »
vydáno před 4 roky 39 týdnů
Chrudim – Začíná srpen, poslední měsíc prázdnin a letních radovánek. Víkend, po keltském fesťáku, jenž se před týdnem dostal na svůj vrchol, slibuje...Celý článek »
vydáno před 4 roky 50 týdnů
Chrudim – Zmrzlí muži si snad definitivně odnesli nehezké počasí, zimu a hrozbu ranních mrazíků. Víkend slibuje opravdu květnové teploty a přes...Celý článek »
vydáno před 5 let 22 týdny
Chrudim – Ani jsme se nenadáli, na dveře klepe advent. Spolu s ním samozřejmě přichází zcela neadventní nákupní šílenství, jež letos má být snad...Celý článek »
vydáno před 7 let 22 týdny
Skuteč - Dětský pěvecký sbor Sluníčko zahájí v úterý 29. listopadu v 18 hodin v Městském muzeu vánoční výstavu betlémů. Nechte se...Celý článek »
vydáno před 8 let 20 týdnů
Pardubice - Beran, jenž byl tradiční ozdobou betléma na Pernštýnském náměstí, se kamsi „zatoulal“. Rozhodně neodešel sám, ale musel mu k tomu...Celý článek »
vydáno před 8 let 35 týdnů
Chrudim - Poslední prázdninový víkend je před námi a z dálky je už slyšet bouchání šampusů všech rodičů, kteří se nemohou dočkat prvního školního dne...Celý článek »
vydáno před 10 let 19 týdnů
Chrudim - Chrudimské Klíčenky v sobotní podvečer 21. prosince v 16 hodin zazpívají v Muzeu barokních soch vánoční koledy. Příjemnou...Celý článek »
vydáno před 10 let 19 týdnů
Chrudim - Poslední adventní neděle je tu co nevidět a v úterý už rozbalíme dárečky pod stromečkem. Ve středu se totiž opět po roce narodí...Celý článek »