Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 dnů 1 hodina
Chrudim – Práce na budoucím parkovišti  u obchvatu v ulici  Dr. Milady Horákové pro obyvatele protilehlého sídliště U Stadionu...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 4 dny
Chrudim – Od dubna se změní otevírací doba chrudimského sběrného dvora s Re-use centrem a také se rozšíří jeho nabídka. Dosud totiž nebylo možné...Celý článek »
vydáno před 1 rok 10 týdnů
Chrudim – Vozy Technických služeb už nebudou jezdit na zpátečních cestách po katastru města jen tak na prázdno. Horkou novinkou je totiž pomoc se...Celý článek »
vydáno před 2 roky 14 týdnů
Chrudim – Součástí příprav velkého sběrného dvora v průmyslové zóně západ je i zhotovení průzkumného geologického vrtu. Starosta František Pilný (ANO...Celý článek »
vydáno před 2 roky 15 týdnů
Chrudim – Měla to být velkolepá ukázka budovatelského nadšení nového vedení radnice. Ne, řeč není o parkovacím domě na Moravově zahradě. Řeč není ani...Celý článek »
vydáno před 3 roky 23 týdny
Skuteč – Občanské průkazy nahradí odpadové kartičky a bez čipu vám tady nevyvezou popelnici. Nápad s čipováním, o kterém informoval místostarosta...Celý článek »
vydáno před 3 roky 34 týdny
Chrast – Zatímco zdarma můžete odevzdat ke zpětnému odběru elektroniku, domovní odpad, větve a jiný bioodpad, například za stavební suť se platí...Celý článek »
vydáno před 4 roky 6 týdnů
Chrudim – Vláda České republiky opět přistoupila k dalšímu nepopulárnímu kroku. Krom omezení základních a ústavou daných práv na volný pohyb a...Celý článek »
vydáno před 4 roky 10 týdnů
Chrudim – V úterý 18. února byla v ulici Dr. Milady Horákové slavnostně otevřena nová stanice ZZS Pardubického kraje. Slavnostního aktu se zúčastnily...Celý článek »
vydáno před 4 roky 12 týdnů
Chrudim – Kraj a ZZS Pardubického kraje pokračují s otevíráním nových výjezdových základen pro sanitky. Stavět se bude na Seči a vedení „záchranky“...Celý článek »