Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 26 týdnů 2 dny
Chrudim – Strážníci městské policie budou mít v dohledné době o další zábavu postaráno. Po pár stížnostech na parkování se prý odbor dopravy rozhodl...Celý článek »
vydáno před 2 roky 5 týdnů
Chrudim – Za čtyři roky se situace s parkováním ve městě nevyřešila. Zatím nestojí ani jeden parkovací dům. Místo jejich výstavby se přehazuje...Celý článek »
vydáno před 3 roky 12 týdnů
Chrudim – Některá místní periodika přinesla informaci o připravované výstavbě parkovišť ve městě. Nemělo by jít jen o běžná, venkovní stání, ale...Celý článek »
vydáno před 7 let 22 týdny
Chrudim – Dlouhodobá koncepce rozvoje parkování ve městě je podobna bílému jednorožci. Mnozí o něm hovoří, někdo ho možná i viděl, reálně však...Celý článek »
vydáno před 7 let 22 týdny
Chrudim – O parkování ve městě byly popsány již stohy papíru, vedeny nekonečné diskuse. Veřejnost jak odborná, tak laická se dělí na dva tábory....Celý článek »
vydáno před 5 týdnů 2 dny
Chrudim – Město bojuje s nedostatečnou kapacitou svých parkovišť. Od dubna se zvýší poplatky za parkování na městských komunikacích. V centru města...Celý článek »
vydáno před 13 týdnů 6 dnů
Chrudim – Vedle kulturní památky, Khomovského domu na Resselově náměstí, dříve domu královského rychtáře Václava Lípy, začne být od pondělí pěkně...Celý článek »
vydáno před 15 týdnů 3 dny
Pardubice – Moderní budovu urgentního příjmu převzal Pardubický kraj do užívání na konci roku. Veřejnosti se otevře v dubnu. Jak to bude s parkováním...Celý článek »
vydáno před 22 týdny 2 dny
Chrudim – Ačkoliv se už dlouhé roky mluví o tom, že by na Moravově zahradě mohl v budoucnu vzniknout patrový parkovací dům, pokračuje se zde ve...Celý článek »
vydáno před 24 týdny 5 dnů
Pardubice – V souvislosti s plánovanou výstavbou parkovacího domu by se mělo zrušit místo pro dosavadní parkování K+R u nádraží, kde je na...Celý článek »