Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 26 týdnů
Chrudim – Vánoce se blíží a jen vláda České republiky ví, jak je budeme trávit. S největší pravděpodobností doma u televize, přecpaní cukrovím – tedy...Celý článek »
vydáno před 3 roky 38 týdnů
Chrudim – O kontroverzním záměru vedení města, a sice budování nového parkoviště za sportovní halou, Chrudimské noviny již několikrát informovaly....Celý článek »
vydáno před 3 roky 45 týdnů
Chrudim – Řešení parkování v centru města, které zvolila současná radniční koalice, není z nejlepších. Na jedné straně jedná s majiteli pozemků, na...Celý článek »
vydáno před 4 roky 46 týdnů
Chrudim – Za dlouhých pět let si workout hřiště před „Emilákem“ našlo celou řadu vděčných uživatelů. Zdaleka už neslouží jen těm, kdo se zasloužili o...Celý článek »
vydáno před 5 let 15 týdnů
Chrudim – Neukázněné parkování patří k jedněm z nejčastějších příčin výjezdů strážníků městské policie. Mnohdy řeší situace, v nichž jedno nesprávně...Celý článek »
vydáno před 10 let 34 týdny
Chrudim - Známá „doktorská ulička“ na Novém městě se začíná pomalu rozrůstat. Dnes už nezahrnuje jen ulice Opletalova, Švermova či...Celý článek »
vydáno před 10 let 39 týdnů
Chrudim - Dlouhé měsíce dostávala Václavská ulice jen nelichotivá přizviska. Důvodem, proč se této komunikaci řidiči vysmívali, byl dlouhodobě její...Celý článek »
vydáno před 10 let 43 týdny
Chrudim - Podobně jako v sídlišti U Stadionu si stěžují na nedostatek parkovacích míst a lípy špinící auta obyvatelé panelových domů ve ...Celý článek »
vydáno před 10 let 47 týdnů
Chrudim - V pondělí 17. června začala společnost Porr provádět stavební práce na výstavbě horkovodu v ulicích Na Vazovce, Fontinova, V...Celý článek »