Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 11 týdnů
Chrudim – Město vysázelo 80 stromů a pouze 13 jich muselo pokácet, to zní jako skvělá zpráva. Z posledních jednání komise pro životní prostředí i...Celý článek »
vydáno před 46 týdnů 3 dny
Chrudim – Shodou okolností přesně na druhý den po tragické události na naučné stezce Chrastecka, kdy po pádu stromu zahynuli dva lidé, se na odboru...Celý článek »
vydáno před 1 rok 9 týdnů
Chrudim – Tři kusy nových stromků úspěšně přečkaly velkou část zimního období. Podzimní výsadba višně pilovité, nebo také se jí říká sakura ozdobná...Celý článek »
vydáno před 2 roky 25 týdnů
Chrudim – Priority jsou priority. Starosta František Pilný (ANO 2011) mluvil o vichřici už před volbami. V komentáři k návrhu rozpočtového opatření...Celý článek »
vydáno před 3 roky 11 týdnů
Dne 29.1. v 7.35 hodin bylo na městskou policii oznámeno, že v Koželužské ulici došlo k napadení psa dvěma volně pobíhajícími psy...Celý článek »
vydáno před 3 roky 11 týdnů
Chrudim – Psi, kteří pokousali desetiletého Čika, patří rodině, jejichž dcera se před nedávnem pohřešovala, když si údajně odešla vypůjčit učebnici...Celý článek »
vydáno před 4 roky 35 týdnů
Chrudim – Pod Kopanicí vykukuje omítka dostavované první části Rezidence Kopanický mlýn a už teď je zřejmé, že do této rozmanité lokality skvěle...Celý článek »
vydáno před 6 let 6 týdnů
Chrudim – Některá média přinesla před časem informaci o sporu, který zaměstnává Správu a údržbu silnic Pardubického kraje, Odbor životního prostředí...Celý článek »
vydáno před 6 let 43 týdny
Chrudim – Velkou nevoli způsobilo kácení stromů v plné vegetaci v Gorkého ulici. V zdejší zahrádkářské kolonii šlo k zemi hned několik naprosto...Celý článek »
vydáno před 6 let 44 týdny
Chrudim – Výkup pozemků pro navazující část obchvatu města pokračuje podle plánu, vyvlastňovat se prozatím nemuselo. S blíží se výstavbou této...Celý článek »