Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 1 týden
Chrudim - Výročí Mistra Jana Husa, které na letošní rok připadá, znamená i řadu úprav parčíku za kostelem Nanebevzetí Panny Marie, kde se...Celý článek »
vydáno před 29 týdnů 3 dny
Chrudim – Městský architekt Marek Janatka po 12 letech ve službách města Chrudim skončil a městská rada rozhodla o přípravě nového výběrového řízení. Celý článek »
vydáno před 1 rok 6 týdnů
Chrudim – Informace, že se obvodová zeď zbourala, protože se zjistilo, že v ní chybí kus izolace, vyvolala u některých čtenářů pozdvižení a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 6 týdnů
Chrudim – Stává se to i v "lepších" městech než je Chrudim. Známý je případ z Prahy, kdy nejmenovaná demoliční firma dokonce omylem kvůli...Celý článek »
vydáno před 1 rok 8 týdnů
Chrudim – Ve středu prvního února vypíše město veřejnou zakázku na výstavbu knihovny v Topolské ulici, jejíž součástí bude i komunitní centrum a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 44 týdny
Chrudim – Kladný výsledek účetní uzávěrky ukazuje na možnost větší investice, přesněji řečeno nové zadlužení.  Zastupitelé budou rozhodovat o...Celý článek »
vydáno před 2 roky 40 týdnů
Chrudim – Na Poděbradově ulici se začne stavět nová rezidence, která dá veřejnému prostranství města další nový rozměr. Pohled na vybourané...Celý článek »
vydáno před 3 roky 28 týdnů
Chrudim – Do redakce Chrudimských novin dorazila v těchto dnech reakce Vlasty Kpoupala, místního velkého kritika rozvoje města. Na rozdíl od šéfky...Celý článek »
vydáno před 4 roky 3 týdny
Chrudim – Když město před lety od Sokolů získalo značně zanedbanou sportovní halu na Tyršově náměstí, bylo jasné, že jde do jisté míry o dar danajský...Celý článek »
vydáno před 4 roky 8 týdnů
Budou nové vtipy o Policii ČR, nebo o politicích? Nechovej se a nemysli jako policie, potažmo český stát. Policie ČR si staví v Chrudimi nový...Celý článek »