Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 18 týdnů 8 hodin
Novela zákona o matrikách umožňuje od prvního ledna vstupovat do svazku manželského nebo partnerského na kterékoliv matrice, což dříve nebylo možné....Celý článek »
vydáno před 5 let 2 týdny
Chrudim - Obchodní akademie s necelými třemi stovkami studentů má pět nových učeben. Investice činila 10 mil. Kč, tři čtvrtiny této částky byly...Celý článek »
vydáno před 5 let 45 týdnů
Chrudim - Rada Pardubického kraje na svém posledním předprázdninovém zasedání schválila změnu v projektu venkovních úprav pro bezbariérový přístup u...Celý článek »
vydáno před 6 let 9 týdnů
Chrudim – Více než tři a půl miliardy korun schválila Evropská unie jako dotaci pro Hradecko – Pardubickou aglomeraci. Takový objem peněz region v...Celý článek »
vydáno před 6 let 16 týdnů
Chrudim – Sotva nám skončily Vánoce, začíná plesová sezóna. Kdo nemá příliš v lásce tanečky v noblesní a často docela chladné atmosféře, jíž přináší...Celý článek »
vydáno před 6 let 29 týdnů
Chrudim – Místní obchodní akademie má za sebou dlouhou a bohatou historii. Právě tuto minulost a samozřejmě též neméně slavnou současnost si chtějí o...Celý článek »
vydáno před 7 let 7 týdnů
Pardubice - Řídicí výbor ITI Hradecko-pardubické aglomerace na svém včerejším jednání schválil realizaci dalších projektů z oblasti dopravy,...Celý článek »
vydáno před 7 let 40 týdnů
Pardubice - Ačkoliv se může zdát, že je o prázdninách na středních školách v Pardubickém kraji klid, opak je pravdou. V letních měsících...Celý článek »
vydáno před 9 let 43 týdny
Hlinsko - Město bude mít podle všeho už čtvrtého partnera, a to srbské město Stará Pazova, které požádalo Hlinsko o uzavření oficiálního partnerství...Celý článek »
vydáno před 10 let 17 týdnů
Chrudim - Druhý lednový víkend, který se kvapem blíží, neslibuje stejně jako ten minulý příliš akcí a organizované zábavy. Nezbývá tedy, než se řídit...Celý článek »