Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 26 týdnů
Chrudim – Mohlo by se to zdát jako zbytečná akce za statisíce korun. Zatímco schodiště na budově Muzea, které směřuje do náměstíčka, jež zakončuje...Celý článek »
vydáno před 5 let 4 týdny
Chrudim – Předloni byla dokončena rekonstrukce fasády a ozdobných prvků Muzea, která „hledí“ do Široké ulice. Mnohým Chrudimákům se sice příliš...Celý článek »
vydáno před 6 let 26 týdnů
Chrudim – Letní kino vstalo z mrtvých. Tento fakt musí připustit každý. I ten, komu se třeba akce pořádané v areálu za budovou Muzea příliš...Celý článek »
vydáno před 6 let 38 týdnů
Chrudim – Rekonstrukce části omítky, oken a sochařských prvků budovy Muzea je u konce. V současné době sice ještě probíhají dokončovací práce na...Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Chrudim - První etapa rekonstrukce budovy Chrudimské besedy byla největší letošní investicí. Oprava střechy budovy číslo popisné 85 v Široké ulici...Celý článek »
vydáno před 8 let 48 týdnů
Chrudim - Setkání, z něhož má vzejít restart plánů s areálem bývalého letního kina, prozatím nemá oficiální výstup a tedy ani seznam priorit, co...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Chrudim - Jak už Chrudimské noviny informovaly, záležitosti areálu bývalého letního kina se opět dostaly na pořad jednání městské rady. Ta totiž v...Celý článek »
vydáno před 9 let 5 týdnů
Chrudim - Nekonečný příběh připomínají jednání, setkání a rokování týkající se areálu bývalého letního kina za budovou Muzea. Po letech emotivních...Celý článek »
vydáno před 3 týdny 10 hodin
Chrudim – Už zbývá odklidit jen poslední zbytky z demolice starého mostu ze 70. let a stavba nového může začít. Budoucí most přes řeku Chrudimku by...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 5 dnů
Chrudim – Jak pokračuje rekonstrukce schodišťových stupňů na nábřeží Karla Čapka, kvůli které není možné přecházet přes frekventovanou lávku?...Celý článek »