Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 let 24 týdny
Chrudim – Likvidaci plevelů sice již odzvonilo, přestože teploty za oknem připomínají spíše jaro, přesto je opět na místě připomenout způsob, jakým...Celý článek »
vydáno před 1 rok 5 týdnů
Chrudim – Po několikaleté odmlce přičítané pandemii covid-19 se město Chrudim na popud komise pro zahraniční vztahy a cestovní ruch rozhodlo, že...Celý článek »
vydáno před 1 rok 37 týdnů
Chrudim – Akcí tohoto týdne se prozatím stalo odtažení jednoho autovraku. Starosta František Pilný (ANO 2011) si k tomu zavolal i kameramana. Ten tak...Celý článek »
vydáno před 2 roky 47 týdnů
Chrudim – Letos v květnu tomu bylo už deset let, co se veřejnosti slavnostně zpřístupnily Klášterní zahrady a s nimi také turistický okruh „Zlatá...Celý článek »
vydáno před 3 roky 45 týdnů
Chrudim – Jde o kauzu starou osm let. V roce 2012 totiž parcela v Soukenické ulici, na níž před časem stával poměrně hezký domek, šířila do okolí...Celý článek »
vydáno před 4 roky 29 týdnů
Chrudim – Kdo by snad očekával, že se změnou vládnoucí koalice na radnici, dojde i na přehodnocení kritizovaného využívání chemie k likvidaci plevelů...Celý článek »
vydáno před 5 let 36 týdnů
Chrudim – Velký zájem vzbudil článek Chrudimských novin, který přinášel informace o způsobu likvidace plevelů v partnerském městě Znojmě. Tamější...Celý článek »
vydáno před 5 let 47 týdnů
Chrudim/Znojmo - Chrudimští památkáři a politici se vydali načerpat nové informace do partnerského města Znojma. Druhé největší město Pardubického...Celý článek »
vydáno před 6 let 33 týdny
Chrudim – Pohádka s dobrým koncem, nebo náplast na zhrzené srdce opuštěné Holanďany? I takové otázky vyvolává nejnovější uzavřené partnerství mezi...Celý článek »
vydáno před 6 let 48 týdnů
Chrudim – Uzavírat spolupráci mezi městy lze jak na mezinárodní úrovni, tak vnitrostátní. „Námluvy“ mezi druhým největším městem Pardubického kraje a...Celý článek »