Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 14 týdnů
Chrudimsko – O druhém lednovém víkendu se policisté v regionu zaměřili na řidiče pod vlivem alkoholu a návykových látek. Přestože takovým přistiženým...Celý článek »
vydáno před 9 let 48 týdnů
Chrudim - Silniční kontrole neunikl 40letý řidič fordu, na kterého policejní hlídka kápla v Dašické ulici. Zatímco dechová zkouška dopadla na...Celý článek »
vydáno před 11 let 30 týdnů
Nasavrky - V policejní cele byl nucen přenocovat 48letý cizinec, kterého policisté přistihli s více než jednou promile alkoholu za volantem...Celý článek »
vydáno před 13 týdnů 4 dny
Chrudimsko – Buď se na Chrudimsku začíná rozmáhat nový nešvar, nebo se policie až podezřele často zajímá zrovna o řidiče vozů značky Fabia....Celý článek »
vydáno před 1 rok 24 týdny
Chrudim/Vlčnov – Tento úsek se stal v minulosti už několikrát dějištěm nehody, která skončila vozem na střeše. Předminulý pátek tudy projížděl...Celý článek »
vydáno před 2 roky 50 týdnů
Chrast – Benzinka láká k zastavení tím nejkrásnějším výhledem na západ slunce v celém širokém okolí, a proto je právem vyhledávaným místem setkání...Celý článek »
vydáno před 4 roky 44 týdny
Pardubice – Kauza chlapce, který po operaci mandlí téměř vykrvácel na chodbách pardubické nemocnice, českou veřejností otřásla. Teprve po medializaci...Celý článek »
vydáno před 5 let 3 týdny
Chrudim – Neuvěřitelný příběh českého vojáka, který je teď obžalován z terorismu, přinesla snad všechna média v České republice. Erik Eštu ještě před...Celý článek »
vydáno před 6 let 20 týdnů
Chrudim – Tvrdí se, že pouze dvě věci jsou v lidském životě jisté – daně a smrt. Této známé pravdy si byl vědom mladý živnostník, který usoudil, že...Celý článek »
vydáno před 7 let 7 týdnů
Chrudimsko – Opilci, ochmelkové, nezodpovědní lidé. S těmi, jimž není hloupé usednout po vypití nějaké té skleničky za volant, se museli republikoví...Celý článek »