Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 15 týdnů
Chrudim – Obchodníci v centru města i jinde, když touží po zviditelnění své provozovny, umisťují před ni reklamní ceduli na nožičkách. Neděje se tak...Celý článek »
vydáno před 3 roky 27 týdnů
Pardubice/Holice – Od 2. listopadu začalo konečně platit rozšíření umožňující využít kapacity vyčleněných škol v Pardubickém kraji i pro další...Celý článek »
vydáno před 5 let 5 týdnů
Chrudim – Týrání zvířat je obrovským problémem, který svými důsledky a krutostí zasahuje celou společnost. Chrudimáků se před třemi lety výrazně...Celý článek »
vydáno před 5 let 11 týdnů
Chrudim – Na svých posledních jednáních v rámci rady města se politici zabývali také „mateřinkami“ a základními školami. Diskutovalo se o fungování...Celý článek »
vydáno před 5 let 49 týdnů
Chrudim – Město funguje jako zřizovatel celé řady škol a školek. Jako správný hospodář proto musí zajišťovat patřičný technický stav nejen samotných...Celý článek »
vydáno před 6 let 1 týden
Chrudim – Děti z mateřské školky Dr.Malíka mohou slavit. Zřizovatel školky, jímž je místní radnice, jim za více než 300 tisíc doplní hrací prvky na...Celý článek »
vydáno před 7 let 6 týdnů
Chrudim – Jedním z bodů pondělního jednání městského zastupitelstva bude i schvalování nové obecně závazné vyhlášky, která určuje výši poplatku za...Celý článek »
vydáno před 7 let 28 týdnů
Chrudim – Místní radnice se teď musí popasovat se zákonem, který výrazně upravuje možnosti, jak povolit výjimku z nočního klidu. Novou...Celý článek »
vydáno před 7 let 30 týdnů
Chrudim – Rekonstrukce ulice Na Valech je dávno ukončena, rozpačité výsledky však zůstávají. Nejedná se jen o redukci parkovacích míst a diskutabilní...Celý článek »
vydáno před 8 let 40 týdnů
Chrudim - Městská rada vyhodnotila veřejnou zakázku na zateplení Mateřské školy v Topoli. Uvedl to starosta města Petr Řezníček (SNK-ED). Podle jeho...Celý článek »