Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 12 let 23 hodiny
Chrudim/Medlešice - Minimum lidí v Chrudimi ví, že město vlastní zámek. Nepatří mu totiž dlouho a navíc leží ve dva kilometry vzdálené místní části...Celý článek »
vydáno před 15 týdnů 2 dny
Chrudim – Rozpracované projekty, které současná koalice dokončuje, navyšují celkový počet investic v roce 2024 na 285 milionů korun. Těmi největšími...Celý článek »
vydáno před 38 týdnů 3 dny
Pardubice/Chrudim – Česká pošta rozprodává svůj majetek běžně, ale jde zpravidla o takové objekty, které se dají označit za nepotřebné, většinou...Celý článek »
vydáno před 1 rok 2 týdny
Chrudim – Sportovní areály města Chrudim vykázaly v minulém roce kladný hospodářský výsledek. Rozpočet ale zatěžovaly i zbytečně vynaložené náklady....Celý článek »
vydáno před 1 rok 3 týdny
Chrudim – Městská rada vzala v pondělí na vědomí informace o hospodaření Sportovních areálů města Chrudim, které se podle slov starosty vrátily do...Celý článek »
vydáno před 1 rok 6 týdnů
Chrudim – Městská organizace Sportovní areály města Chrudim (SAMCH) dostala od rady města souhlas ke zrealizování oplocení u plánované nové mobilní...Celý článek »
vydáno před 1 rok 18 týdnů
Chrudim – Slibované mobilní kluziště konečně bude a naštěstí ne se syntetickým ledem. Starosta František Pilný (ANO 2011) se o jejich výhodách a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Prašnost, omezení dopravy a nespokojenost některých občanů s sebou nese budování kanalizace v Medlešicích. Především starší obyvatelé byli...Celý článek »
vydáno před 1 rok 42 týdny
Chrudim – Radnice upozorňuje občany, že od 1. července čekají Medlešice zásadní komplikace v dopravě, což bude mít za následek ztíženou...Celý článek »
vydáno před 2 roky 5 týdnů
Chrudim – Nejzásadnější problém posledních třech měsíců se intenzivně řešil kvůli nečekaným přírodním silám, které se naplno projevily mimo jiné na...Celý článek »