Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 11 let 28 týdnů
Chrudim - Dnes po 5. hodině volal strážníkům anonym, že v Malecké ulici parkuje na žluté čáře, zakazující stání, červené auto kombi. Strážníci...Celý článek »
vydáno před 1 rok 7 týdnů
Chrudim – Běží třicetidenní lhůta pro vznesení námitek proti umístění zákazových značek ve směru jízdy od křižovatky při restauraci u kapličky až ke...Celý článek »
vydáno před 3 roky 24 týdny
Chrudim – Vánoce se blíží a jen vláda České republiky ví, jak je budeme trávit. S největší pravděpodobností doma u televize, přecpaní cukrovím – tedy...Celý článek »
vydáno před 3 roky 37 týdnů
Chrudim – O kontroverzním záměru vedení města, a sice budování nového parkoviště za sportovní halou, Chrudimské noviny již několikrát informovaly....Celý článek »
vydáno před 3 roky 44 týdny
Chrudim – Řešení parkování v centru města, které zvolila současná radniční koalice, není z nejlepších. Na jedné straně jedná s majiteli pozemků, na...Celý článek »
vydáno před 4 roky 44 týdny
Chrudim – Za dlouhých pět let si workout hřiště před „Emilákem“ našlo celou řadu vděčných uživatelů. Zdaleka už neslouží jen těm, kdo se zasloužili o...Celý článek »
vydáno před 6 let 16 týdnů
Chrudim – V první fázi „nalinkovalo“ město parkoviště na silnici směřující k sídlišti na Větrníku. Nyní dojde na neukázněné šoféry parkující tam, kde...Celý článek »
vydáno před 6 let 35 týdnů
Chrudim – Radnici opět dochází trpělivost s neukázněnými řidiči. Parkují, kde nemají a následně jejich prohřešky zbytečně zaměstnávají městkou...Celý článek »
vydáno před 7 let 8 týdnů
Chrudim – Ve středu 8. března se strážníci městské policie vydali na dva neúspěšné lovy uprchlých psů a už už volali záchranku dvěma mužům, kteří se...Celý článek »
vydáno před 10 let 33 týdny
Chrudim - Známá „doktorská ulička“ na Novém městě se začíná pomalu rozrůstat. Dnes už nezahrnuje jen ulice Opletalova, Švermova či...Celý článek »