Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 let 3 dny
Chrudim – Chrudimská mikve, tedy židovská rituální lázeň se stává celorepublikově proslulou. Informace o mikvi a její unikátní konstrukci v minulých...Celý článek »
vydáno před 1 rok 2 týdny
Chrudim – Součástí prostoru budoucích podzemních garáží před Hotelem Bohemia zamýšlí historická a letopisecká komise ponechat exemplář unikátní...Celý článek »
vydáno před 6 let 5 týdnů
Chrudim – Městské zastupitelstvo se má sejít v pondělí 19. března a na svém programu má celou řadu zajímavých bodů. Jedním z posledních je i návrh na...Celý článek »
vydáno před 6 let 44 týdny
Chrudim – Poslední dění v kauze nedostavěného podzemního parkoviště před Hotelem Bohemia, dává jisté naděje. Městským zastupitelům se teď na stůl...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 5 dnů
Chrudim – Město bojuje s nedostatečnou kapacitou svých parkovišť. Od dubna se zvýší poplatky za parkování na městských komunikacích. V centru města...Celý článek »
vydáno před 13 týdnů 1 den
Chrudim – Vedle kulturní památky, Khomovského domu na Resselově náměstí, dříve domu královského rychtáře Václava Lípy, začne být od pondělí pěkně...Celý článek »
vydáno před 14 týdnů 5 dnů
Pardubice – Moderní budovu urgentního příjmu převzal Pardubický kraj do užívání na konci roku. Veřejnosti se otevře v dubnu. Jak to bude s parkováním...Celý článek »
vydáno před 25 týdnů 4 dny
Chrudim – Strážníci městské policie budou mít v dohledné době o další zábavu postaráno. Po pár stížnostech na parkování se prý odbor dopravy rozhodl...Celý článek »
vydáno před 30 týdnů 3 dny
Chrudim – Situaci okolo hotelu Bohemia, který se mění už deset let před očima na brownfield, včera posunuli o krok dál zastupitelé města Chrudim...Celý článek »
vydáno před 1 týden 3 dny
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) by zdánlivě vyřešil kauzu Hotelu Bohemia tím, že by kvůli jeho získání do vlastnictví města prodal...Celý článek »