Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 9 týdnů
Chrudim - Mezi nejoblíbenější akce, které místní radnice nabízí, patří nejen vítání občánků, ale také organizování zlatých a diamantových svateb....Celý článek »
vydáno před 2 roky 10 týdnů
Chrudimsko – Chystá se natáčení nového filmu, a to přímo na pietním území Památníku Ležáky, které je vyhlášenou národní kulturní památkou a slouží...Celý článek »
vydáno před 3 roky 39 týdnů
Slatiňany – V letošním roce slaví fotbalový oddíl SK Spartak Slatiňany kulatiny. Byl založen v roce 1900, uplynulo tedy letos 120 let...Celý článek »
vydáno před 4 roky 22 týdny
Chrudim – Druhé největší město Pardubického kraje je sice srdnatě ignorováno oficiálními krajskými informačními kanály, přesto se může pochlubit...Celý článek »
vydáno před 5 let 20 týdnů
Chrudim – Možnost oddávat a třeba i vítat občánky, je mezi městskými zastupiteli velmi populární. Po údajně plánovaném krátkém odpočinku ji znovu...Celý článek »
vydáno před 6 let 9 týdnů
Chrudim – Zlaté svatby, vítání občánků a gratulace jubilantům má ve své gesci komise pro občanské záležitosti rady města. Předsedou komise je...Celý článek »
vydáno před 9 let 9 týdnů
Pardubice - Město má za loňský rok téměř tisícovku nových občánků. Většina z nich přišla na svět v pardubické porodnici a přes 250 se jich narodilo...Celý článek »
vydáno před 12 let 14 týdnů
Pardubice - Narozených dětí pomalu ubývá, vítání malých občánků je přesto v Pardubicích stále oblíbené. V pardubické porodnici se loni narodilo...Celý článek »
vydáno před 12 let 16 týdnů
Pardubice - Obřadní síň na magistrátu přivítá letos svatebčany ve zcela novém hávu. Čeká ji totiž rekonstrukce, kterou si po sedmnácti letech...Celý článek »