Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 26 týdnů
Chrudim – Dříve banální události v každodenním chodu města získávají před komunálními volbami až hrozivé kontury. Klasickým případem je opakující se...Celý článek »
vydáno před 5 let 30 týdnů
Vyjádření nejen ke komunální volbám v Chrudimi a nejen k těm blížícím 2018. Proč někdy vrtám, angažuji se, kandiduji, diskutuji, proč to dělám a...Celý článek »
vydáno před 6 let 3 týdny
Chrudim – V chrudimském Hnutí ANO 2011 podle všeho zuří tichá válka o „korýtka“. Vnitřní spory vyhřezly na povrch v okamžiku, kdy malíř Ivan Baborák...Celý článek »
vydáno před 6 let 11 týdnů
Chrudim - V sobotu 27. ledna se uskuteční nabitá akce s názvem URBAN SELF DEFENSE. Jedná se o komplexní seminář reálné sebeobrany a taktiky boje,...Celý článek »
vydáno před 7 let 26 týdnů
Chrudim - Školu tradičních bojových umění Kido Ryu, kterou otevřel chrudimský „samuraj“ Richard Alexa, plánuje na konec září kurz, v němž by s...Celý článek »
vydáno před 8 let 14 týdnů
Chrudim - Herec a moderátor Miroslav Novotný, který účinkuje i v Divadle Karla Pippicha, se rozhodl vyjádřit svou podporu současnému vedení...Celý článek »
vydáno před 8 let 22 týdny
Chrudim - Poslední volnou parcelu v průmyslové zóně Sever u výpadovky na Pardubice koupí společnost Levné váhy. Potvrdil to první místostarosta...Celý článek »
vydáno před 9 let 3 týdny
Chrudim - Na internetu se teď objevily dokumenty, které dokazují, s jakým výsledkem hospodařilo dnes již zrušené Kafe v galerii. Zveřejnil...Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Jako podnikatel a občan města Chrudim jsem pevně přesvědčen, že město nemá vytvářet konkurenční prostředí podnikatelům v gastronomické oblasti....Celý článek »
vydáno před 11 let 43 týdny
Chrudim - Společnost AO-Delta Chrudim, která se zabývá vývojem a konstrukcemi jednoúčelových montážních zařízení, koupí od města dva tisíce...Celý článek »