Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 39 týdnů
Chrudim - V pátek 3. srpna od 20 do 22 hodin bude opět na terasách Muzea loutkářských kultur vystupovat skupina Krásné Nové Stroje. Kapela...Celý článek »
vydáno před 6 týdnů 2 dny
Chrudim – Chrudim sice v minulosti lákala turisty k návštěvě sloganem, že je městem tří muzeí, příští víkend na Velikonoce ale budou mít otevřeno...Celý článek »
vydáno před 2 roky 11 týdnů
Chrudim – Muzeum loutkářských kultur v Chrudimi, nejstarší a největší specializované loutkářské muzeum v České republice, bylo slavnostně otevřeno 2...Celý článek »
vydáno před 2 roky 29 týdnů
Chrudim – Uvedenou věc je třeba brát samozřejmě s rezervou, je ale fakt, že od začátku října zaznamenali strážníci hned dva výjezdy do chrudimských...Celý článek »
vydáno před 3 roky 20 týdnů
Chrudim – Muzeum loutkářských kultur chystá pro návštěvníky výstavu Spejblova ceSTOvka. Po odkladech způsobených uzavřením kulturních zařízení v...Celý článek »
vydáno před 3 roky 24 týdny
Chrudim – Muzeum loutkářských kultur je pro návštěvníky až do odvolání uzavřené, ale i tak je připraveno na listopad a prosinec velké množství on-...Celý článek »
vydáno před 3 roky 35 týdnů
Chrudim – V sobotu 5. září od 18 hodin budou terasy Mydlářovského domu hostit tři výrazné písničkářské osobnosti. Martina...Celý článek »
vydáno před 3 roky 36 týdnů
Chrudim – Na terasách Mydlářovského domu se již čtvrtým rokem koná festival kulturních akcí „Bez nití | Odvázané léto na terasách“. Akce mají malé...Celý článek »
vydáno před 3 roky 45 týdnů
Chrudim – Muzeum loutkářských kultur otevírá pro veřejnost proměněnou stálou expozici Magický svět loutek. Návštěvníkům nabídne audiovizuální...Celý článek »
vydáno před 3 roky 48 týdnů
Chrudim – Volnou vstupenku na kulturní akci můžete získat při návštěvě Muzea loutek v Chrudimi a Muzea v přírodě Vysočina. Společnou...Celý článek »