Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 43 týdny
Chrudim – Dlouhá patová situace je snad u konce. Poté, co do nejužšího vedení společnosti Vodovody a kanalizace Chrudim nebyl zvolen starosta města...Celý článek »
vydáno před 4 roky 20 týdnů
Chrudim – Celé město se zdá být rukojmím jednoho člověka, který neuspěl ve své kandidatuře na člena představenstva společnosti Vodovody a kanalizace...Celý článek »
vydáno před 4 roky 22 týdny
Chrudim – V pondělí 9. prosince projedná chrudimské zastupitelstvo práci Pavla Štěpánka a Aleše Nunváře (oba Piráti) a Petra Lichtenberga (Chrudimáci...Celý článek »
vydáno před 4 roky 37 týdnů
Chrudim – Neochota vedení města ustoupit údajnému tlaku vedení VaKu, může vést k nepříjemným situacím. Vliv, na nějž má druhé největší město...Celý článek »
vydáno před 4 roky 49 týdnů
Chrudim – Při pondělním jednání městského zastupitelstva opozice svědomitě plnila svou úlohu, což ocenil i předsedající starosta František Pilný (ANO...Celý článek »
vydáno před 9 let 6 týdnů
Chrudim - Sliby, chyby a pro ty předvolební to platí dvojnásob. O dvojakosti jednoho z městských zastupitelů, který před volbami sliboval „...Celý článek »
vydáno před 9 let 16 týdnů
Chrudim - V pondělí 12. ledna se opět sejdou městští zastupitelé, aby se pokusili zvolit nové vedení města, členy městské rady a také některé z...Celý článek »
vydáno před 10 let 11 týdnů
Chrudim - Pondělní mimořádná schůze městských zastupitelů měla na svém programu pouhé tři body, z nichž důležitý byl pouze jeden. Šlo o volbu...Celý článek »
vydáno před 11 let 14 týdnů
Chrudim - Rozruch do pondělního zasedání městského zastupitelstva vnesl mimo jiné i podnět kontrolnímu výboru, který společně podali zastupitelé...Celý článek »
vydáno před 12 týdnů 2 dny
Chrudim – Na pondělním jednání si chrudimští zastupitelé zvýšili odměny, aby ani ti neuvolnění členové nepřišli zkrátka, když už ze zákona...Celý článek »