Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 49 týdnů
Chrudim – Fotbalisté Chrudimi doma znovu nebodovali. Proti Třinci inkasovali po jednom gólu v každém poločase, sami se naopak směrem dopředu prosadit...Celý článek »
vydáno před 3 roky 20 týdnů
Praha – Ve vloženém 9. kole se v utkání dvou sousedů v tabulce radovala Chrudim, která si z Dukly odvezla cenné a premiérové vítězství 2:0....Celý článek »
vydáno před 3 roky 29 týdnů
Chrudim – Dohrávka úvodního kola FORTUNA národní ligy mezi Chrudimí a Jihlavou, která byla odložena kvůli koronaviru, dopadla lépe pro hostující...Celý článek »
vydáno před 3 roky 33 týdny
Chrudim – V sobotu 29. srpna v 11:00 vše vypukne. Klub MFK Chrudim odstartuje již svoji třetí sezonu ve FORTUNA národní lize. Po odloženém...Celý článek »
vydáno před 3 roky 45 týdnů
Praha – Chrudimští fotbalisté po restartu FORTUNA národní ligy válí, z posledních tří zápasů získali hned sedm bodů a v tabulce jsou již osmí!...Celý článek »
vydáno před 3 roky 46 týdnů
Třinec – Úvodní vystoupení MFK Chrudim po restartu soutěže chrudimským fanouškům příliš radosti nepřineslo. Chrudim nedokázala v Třinci skórovat a po...Celý článek »
vydáno před 4 roky 25 týdnů
Chrudim - Fanoušci Za Vodojemem viděli neskutečný obrat. Dukla Praha vedla v Chrudimi již 2:0, chrudimští fotbalisté si ale ve zbytku zápasu...Celý článek »
vydáno před 4 roky 36 týdnů
Chrudim - Za tři kola posbírali chrudimští fotbalisté čtyři body, nyní chtějí další. Na domácí půdě je ale nečeká nic lehkého - hostí tým FK Fotbal...Celý článek »
vydáno před 4 roky 38 týdnů
Chrudim - Chrudimští fotbalisté měli souboj s Líšní dobře rozehraný, nakonec ale odešli ze zápasu bez jediného bodu. Těsné vedení nováček...Celý článek »
vydáno před 4 roky 50 týdnů
Chrudim - Totožný výsledek. Chrudimští fotbalisté v odvetě proti Třinci znovu po gólu Tomáše Froňka vedli, ještě do poločasu ale o náskok...Celý článek »