Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 týdnů 5 dnů
Chrudim – Město odstranilo další starou lávku, důležitou spojnici přes řeku Chrudimku. Nová lávka se ale tentokrát už opravdu chystá, jen přání...Celý článek »
vydáno před 28 týdnů 4 dny
Chrudim – Nově instalované dopravní značky upozorňují na zákazy vjezdu i stání a ukazují přikázaný směr jízdy. Cyklostezka je uzavřena, průjezd na...Celý článek »
vydáno před 34 týdny 4 dny
Chrudim – Tento týden měla být uzavřena lávka přes Chrudimku, která vede k základní škole mezi nábřežím Karla Čapka a Husovou ulicí. Jenže vlivem...Celý článek »
vydáno před 35 týdnů 14 hodin
Chrudim – Rekonstrukce lávky V Průhonech podle španělské předlohy se zdárně rozjíždí i přes námitky odpůrců, kteří si všimli, že se úplně nehodí do...Celý článek »
vydáno před 1 rok 20 týdnů
Chrudim – Lávka v ulici V Průhonech, kudy chodí hodně dětí ke sportovištím a do školy, se musí kvůli bezpečnosti nejprve vyztužit a podepřít zespodu...Celý článek »
vydáno před 1 rok 50 týdnů
Chrudim – Nejdříve se říkalo, že na opravu lávky v Úzké nejsou peníze a přednost mají jiné lávky, které jsou v katastrofálním stavu. Když se v...Celý článek »
vydáno před 2 roky 26 týdnů
Chrudim – Jestli chcete být v obraze, co se v určitých kruzích aktuálně řeší v politice, ale raději byste to strávili zábavnou formou a ještě si u...Celý článek »
vydáno před 3 roky 28 týdnů
Chrudim – O prioritách současné radniční koalice hnutí ANO 2011, Chrudimáků, Pirátů a ČSSD bylo napsáno mnoho. Minimálně dvě první zmíněné strany se...Celý článek »
vydáno před 5 let 2 týdny
Chrudim - Lávka pro pěší, jež spojuje Úzkou ulici s protilehlým nábřežím Kateřinského předměstí, by mohla svému účelu opět sloužit na podzim...Celý článek »
vydáno před 5 let 7 týdnů
Chrudim – O tom, že lávky přes Chrudimku na území města nejsou v nejlepším stavu, Chrudimské noviny informovaly již několikrát. Poté, co například v...Celý článek »