Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 33 týdny 4 dny
Chrudim - Chrudimská beseda a národopisný soubor Kohoutek pořádá třídenní folklórní festival – Chrudimské dožínky. Slavnost začíná tradičně první...Celý článek »
vydáno před 2 roky 32 týdny
Chrudim – Folklórní festival se v našem městě koná pravidelně od roku od roku 1993, a to vždy začátkem září. Letošní hlavní dění festivalu bude...Celý článek »
vydáno před 4 roky 32 týdny
Chrudim – Září nám začalo, léto nejspíše pomalu končí. Díky Bohu za déšť, který přináší tolik potřebnou vláhu do naší přírody. O víkendu nás čeká...Celý článek »
vydáno před 4 roky 33 týdny
Chrudim - Středem víkendového dění budou tentokrát Chrudimské obžínky, folklorní lidový festival, který začne již v pátek 6. září v ...Celý článek »
vydáno před 5 let 32 týdny
Chrudim – Víkend, který leží před námi, je na události a kulturní akce opravdu bohatý. Chrudimák by ani nemusel vystrčit paty ze svého města. Čekají...Celý článek »
vydáno před 5 let 32 týdny
Chrudim - V pátek 7. září ve 20 hodin zahájí skupina Jablkoň svým koncertem v Michalském parku letošní tradiční oslavu obžínek. To nejlepší z...Celý článek »
vydáno před 7 let 32 týdny
Chrudim - V rámci Folklorního festivalu Chrudimské obžinky se v sobotu 3. září koná na Resselově náměstí tradiční celodenní trh lidových řemesel...Celý článek »
vydáno před 8 let 32 týdny
Chrudim - „Zemědělci sklidili a ve městě se všichni opili,“ tímto bonmotem Miroslava Donutila by mohly začít dnešní tipy. Ano, je to tak. Po roce se...Celý článek »
vydáno před 9 let 32 týdny
Chrudim - V pátek 5. září ve 20 hodin se s účastníky festivalu Chrudimské obžínky můžete setkat v Muzeu barokních soch v komponovaném...Celý článek »
vydáno před 9 let 32 týdny
Chrudim - Ač se to nezdá, tyto tipy jsou již sté a první. Obdivuji každého, kdo si má doporučení vždy přečetl a třeba se jimi nechal inspirovat. Co...Celý článek »