Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 33 týdny 12 hodin
Chrudim – Letos se koná v Chrudimi nejspíš předposlední pokládání "Kamenů zmizelých", u kterého bude navíc přítomen autor projektu Stolpersteine...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Pardubice – Kdo nemůže jet do Prahy na odborníky oceňovanou výstavu Torzo - Vzpomínky na budoucnoust s fotkami od Pavla Diase, kterou připravil Lukáš...Celý článek »
vydáno před 3 roky 34 týdny
Pardubický kraj – Nově se připojí do osvětového projektu tři města Pardubického kraje, mezi nimi i Pardubice. V Luži proběhne položení...Celý článek »
vydáno před 4 roky 13 týdnů
Chrudim – 27. leden je Mezinárodním dnem památky obětí holocaustu. Tento den nebyl vybrán náhodně, je to den, kdy byl v roce 1945 osvobozen...Celý článek »
vydáno před 11 let 8 týdnů
Chrudim - Na vyjádření městského zastupitelstva bude teď záležet, zda získá Alžběta Langová cenu Osobnost města Chrudim za rok 2012....Celý článek »
vydáno před 33 týdny 8 hodin
Chrast – Letos poprvé se pokládaly Kameny zmizelých také v Chrasti a u veřejnosti to i díky zdejším pedagogům vzbudilo velký ohlas. Do zahrady u vily...Celý článek »
vydáno před 35 týdnů 2 dny
I letos si našel již tradiční cyklistický závod Manitou Železné hory CARDION své příznivce a odpůrce. Stále se najdou občané, kterým totiž není...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Město Chrudim ve spolupráci s Gymnáziem Josefa Ressela a ZUŠ Chrudim si připomene tragickou událost deportace chrudimských Židů na veřejné...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Kvůli tomuto materiálu prý starosta František Pilný (ANO 2011) svolal včerejší zastupitelstvo. Titul čestného občanství udělí město Chrudim...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Další Kameny zmizelých, neboli Stolpersteiny, položí na třech místech, jako připomenutí obětí holocaustu, německý umělec Gunter Demnig 14....Celý článek »