Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 let 8 týdnů
Chrudim – Poslední lednový den sdělili místní policisté obvinění jednomu „dobrákovi“, který se nerozpakoval okrást svou přítelkyni. Odcizil jí šperky...Celý článek »
vydáno před 9 let 5 týdnů
Pardubice - Takřka přímo ke služebně městské policie se rozeběhnul pachatel drobné krádeže. Právě na něj upozornil hlídku pracovník ostrahy, který si...Celý článek »
vydáno před 9 let 10 týdnů
Pardubice - Útěk téměř hodný bankovního lupiče předvedl strážníkům 51letý pachatel drobné krádeže. V hypermarketu v centru města odcizil...Celý článek »
vydáno před 9 let 16 týdnů
Pardubice - Na tísňovou linku zavolal muž, který bydlí na Dukle s tím, že z okna pozoruje muže, jak se ve tmě pohybuje kolem zaparkovaného...Celý článek »
vydáno před 9 let 42 týdny
Pardubice - Prostřednictvím  tísňové linky 156 přijali strážníci oznámení o podezřelém muži, který se měl pohybovat po centrálním hřbitově v...Celý článek »
vydáno před 9 let 43 týdny
Pardubice - Hlídka strážníků při své kontrolní činnosti v Sukově ulici zahlédla muže, který se nechoval příliš obvykle. Opakovaně se za hlídkou...Celý článek »
vydáno před 10 let 9 týdnů
Pardubice - V neděli těsně po půlnoci zmizela jednomu z hostů nejmenované herny v centru města zimní bunda. Tu měl i s klíči od...Celý článek »
vydáno před 11 let 37 týdnů
Chrudim - V neděli po 14. hodině volala strážníkům pracovnice prodejny Billa, že tam mají zadrženého zloděje zboží.Celý článek »
vydáno před 11 let 37 týdnů
Chrudim - V sobotu před 13. hodinou oznámila pracovnice prodejny Kaufland, že tam mají zadrženého zloděje zboží. Strážníci zjistili, že dotyčný má...Celý článek »
vydáno před 11 let 38 týdnů
Chrudim - V úterý v podvečer si pracovníci prodejny Kaufland vyžádali přítomnost strážníků. Důvodem bylo zadržení zloděje z Hlinska, který si chtěl...Celý článek »