Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 39 týdnů 1 den
Chrudim – Městská policie by se měla přestěhovat z budovy staré radnice dále od náměstí, do budovy nově patřící městu Chrudim. Celý článek »
vydáno před 3 roky 6 dnů
Chrudim – Nejenže oprava staré radnice bude stát miliony, ale zbude z ní vůbec něco původního? Stará radnice, kde sídlí městská policie a informační...Celý článek »
vydáno před 3 roky 2 týdny
Chrudim – S veřejnými zakázkami, které zadává město a další instituce místní samosprávy, je to těžké. Ukázkovým příkladem zůstává výstavba skateparku...Celý článek »
vydáno před 3 roky 11 týdnů
Chrudim – Stará radnice na Resselově náměstí není v nejlepší kondici. Jejímu stavu rozhodně nepřispívá umístění „velitelství“ městské policie do...Celý článek »
vydáno před 3 roky 28 týdnů
Chrudim – Víkend slibuje lehký závan babího léta. Má být relativně teplo a pršet jen občas. To jsou pozitivní zprávy, protože vzhledem k vývoji...Celý článek »
vydáno před 4 roky 37 týdnů
Chrudim – Začíná srpen, poslední měsíc prázdnin a letních radovánek. Víkend, po keltském fesťáku, jenž se před týdnem dostal na svůj vrchol, slibuje...Celý článek »
vydáno před 4 roky 40 týdnů
Chrudim - Již téměř rok a půl mají občané možnost setkávat se s vedením Městské policie Chrudim a projednat s ním nejen své potíže či starosti, ale...Celý článek »
vydáno před 4 roky 48 týdnů
Chrudim – Zmrzlí muži si snad definitivně odnesli nehezké počasí, zimu a hrozbu ranních mrazíků. Víkend slibuje opravdu květnové teploty a přes...Celý článek »
vydáno před 5 let 20 týdnů
Chrudim – Ani jsme se nenadáli, na dveře klepe advent. Spolu s ním samozřejmě přichází zcela neadventní nákupní šílenství, jež letos má být snad...Celý článek »
vydáno před 6 let 10 týdnů
Chrudim – Místní městská policie by ráda napravila svou mnohdy ne příliš lichotivou pověst výběrčích pokut a lovců psů, pročež její vedení vymyslelo...Celý článek »