Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 13 týdnů
Chrudim – Město se začátkem ledna pustilo do dlouhé a nákladné rekonstrukce Mateřské školy U Stadionu. Celkem přijde na třicet milionů korun a část...Celý článek »
vydáno před 1 týden 2 dny
Chrudim – Společnost K2 holding developera Milana Kušty v minulosti vykoupila pozemek od města Chrudim. Po letech bude konečně zahájena...Celý článek »
vydáno před 3 týdny 4 dny
Chrudim – Město Chrudim vezme rekonstrukci budovy mateřské školky v ulici Na Valech 182, kde na začátku února prasklo vodovodní potrubí, zgruntu....Celý článek »
vydáno před 8 týdnů 3 dny
Chrudim – Prasklá vodovodní trubka v MŠ Na Valech způsobila nejen pěknou neplechu ve vnitřních prostorách školky, ale řadě občanů tečou nervy také...Celý článek »
vydáno před 19 týdnů 3 dny
Chrudim – V minulosti už se některá vojenská pohřebiště revitalizovala. Město Chrudim by příští rok mohlo z dotace od Ministerstva obrany upravit...Celý článek »
vydáno před 2 roky 9 týdnů
Chrudim – Blýská se konečně na lepší časy? Komise znovu upozornila na neutěšený stav přírodní památky Ptačí ostrovy. Cestáři v tom...Celý článek »
vydáno před 2 roky 11 týdnů
V lednu je třeba odstranit suché nemocné větve na ovocných stromech. Dokončit průklest a prosvětlení stromů. Rány začistit a natřít barvou nebo ještě...Celý článek »
vydáno před 2 roky 19 týdnů
Chrudim – Z brzké realizace nové zastávky U kapličky zřejmě sejde. Když město představovalo participativní rozpočet, kladlo velký důraz na...Celý článek »
vydáno před 2 roky 36 týdnů
Chrudim – Až prý nastane ten pravý čas, Masarykovo náměstí se promění v oázu klidu a dostojí svému názvu. Vždyť budoucí revitalizaci současné úpravy...Celý článek »
vydáno před 2 roky 40 týdnů
Chrudim – Symbolické předání nově obnoveného rybníka se v pondělí po 122 dnech střídavé práce a nutných technologických přestávkách událo v místní...Celý článek »