Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 týdnů 23 hodiny
Chrudimsko – Štěstí v neštěstí zažila dnes odpoledne řidička u Libkova, kde museli přijet zasáhnout hasiči ze Seče. Okolo půl druhé sjela ze silnice...Celý článek »
vydáno před 6 let 3 dny
Chrudim – Rekonstrukce vnitřního vybavení místní polikliniky se pomalu chýlí ke svému konci. Přesto lékaři a úklidový personál stále bojují s...Celý článek »
vydáno před 6 let 8 týdnů
Chrudim – Velkou pozornost vzbudil článek Chrudimských novin, který přinášel informace o nepořádku v budově nové polikliniky. Redakci kontaktoval...Celý článek »
vydáno před 6 let 10 týdnů
Chrudim – Pacienti, kteří musí navštěvovat své ošetřující lékaře v budově „nové“ polikliniky, nemají vůbec snadný život. V létě tu byl provoz...Celý článek »
vydáno před 6 let 1 týden
Chrudim – Rekonstrukce kanalizace pod Palackého třídou stále nekončí. Práce na opravách starého potrubí postupují dle plánu, komplikací pro řidiči i...Celý článek »
vydáno před 7 let 45 týdnů
Chrudim - Čtvrtek, který předcházel pátku třináctého byl jedním z klidnějších dnů ve službě místních strážníků městské policie. Ke slovu se však...Celý článek »
vydáno před 8 let 32 týdny
Chrudim - Pacientům, kteří využívají služeb polikliniky na Palackého třídě, začalo v těchto dnech sloužit nové parkoviště, do něhož chrudimská...Celý článek »
vydáno před 9 let 18 týdnů
Chrudim - Ostře sledovaná rekonstrukce Fibichovy ulice je už prakticky hotová. Chrudimáci pečlivě sledovali, kam zmizely třeba dlažební kostky, které...Celý článek »
vydáno před 9 let 30 týdnů
Chrudim - Avizovaná rekonstrukce povrchů silnice a chodníků ve Fibichově ulici se blíží. Už od pondělí 1. září musí proto řidiči zapomenout na...Celý článek »
vydáno před 10 let 6 týdnů
Chrudim - Velké vášně budí plánovaná rekonstrukce Fibichovy ulice v blízkosti polikliniky. Někteří pacienti a především ti, kteří se na místo...Celý článek »