Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 26 týdnů 1 den
Pardubický kraj/Lukavice – Během dvou dnů se stala na silnicích Pardubického kraje už třetí smrtelná dopravní nehoda. Po nehodě na Svitavsku a...Celý článek »
vydáno před 28 týdnů 18 hodin
Chrudimsko – Na první pohled šílenou nehodu, která se odehrála včera před čtvrt na čtyři odpoledne na silnici I/37 na křižovatce mezi Svídnicí a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 32 týdny
Chrudimsko – Na vyjížďku na kole asi jen tak nezapomene žena, kterou na silnici třetí třídy mezi obcemi Vížky a Lukavice v pondělí odpoledne...Celý článek »
vydáno před 4 roky 10 týdnů
Lukavice – V rámci pátečního výjezdu na Chrudimsko navštívil hejtman Martin Netolický (ČSSD) obec Lukavice nedaleko Nasavrk. Se starostou...Celý článek »
vydáno před 4 roky 33 týdny
Lukavice/Vížky - Necelých pět desítek stálých obyvatel Vížek na Chrudimsku se od soboty do svých domovů konečně dostane bez problémů. To budou 31....Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Lukavice - Poslední zastávkou hejtmana Martina Netolického (ČSSD) při úterní cestě po regionu byla Lukavice nedaleko Nasavrk. Se starostou obce...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Chrudim - Chrudimské noviny získaly materiál, z nějž plyne že, firma Ekomonitor, která momentálně finišuje s rekultivací náhonu v Parku Střelnice,...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Vížky/Lukavice/Pardubice – Kraj letos masivně investuje do nejvíce poškozených silnic druhé a třetí třídy. Dočkat by se měl proslavený tankodrom...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim/Lukavice – Dobrá věc se podařila. Alespoň tak lze prozatím hodnotit výsledek schůzek a též tlaku občanů obce Lukavice na její vedení a firmu...Celý článek »
vydáno před 5 let 6 týdnů
Chrudim/Lukavice - „Všechno je v pořádku, můžete klidně spát“. Asi takový je závěr z jednání zástupce firmy Ekomonitor se starostou obce Lukavice...Celý článek »