Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 20 týdnů
Chrudim – Tímto způsobem by se měly financovat takové projekty, které by bez prostředků z Evropské unie nebylo jinak možné zrealizovat. Které to...Celý článek »
vydáno před 2 roky 36 týdnů
Chrudim – Rekonstrukce na ZŠ Dr. Peška spěje pomalu ke konci. Starosta poděkoval firmě za dobrou práci. Že by se nestačilo 1. září otevřít, prý...Celý článek »
vydáno před 3 roky 48 týdnů
Chrudim – S vizuálním smogem chtělo bojovat minulé vedení města, to současné si odstraňování často nevkusných reklamních poutačů a vývěsních štítů...Celý článek »
vydáno před 4 roky 5 týdnů
Chrudim – Město se rozhodlo připravit projekt na opravu venkovského barokního zámku v Medlešicích. V současné době je objekt zámku kulturním a...Celý článek »
vydáno před 4 roky 19 týdnů
Chrudim – Zub času nešetří ani zařízení pro děti. Omšelé dětské dopravní hřiště v chrudimském městském parku proto muselo projít obnovou....Celý článek »
vydáno před 11 let 48 týdnů
Chrudim - Městské zastupitelstvo schválilo poskytnutí půlmiliónové dotace na pokračující opravy střechy kostela Nanebevzetí Panny Marie. Podle...Celý článek »
vydáno před 1 den 1 hodina
Chrudim – Už zbývá odklidit jen poslední zbytky z demolice starého mostu ze 70. let a stavba nového mostu může začít. Nový most přes řeku Chrudimku...Celý článek »
vydáno před 1 týden 6 dnů
Chrudim – Jak pokračuje rekonstrukce schodišťových stupňů na nábřeží Karla Čapka, kvůli které není možné přecházet přes frekventovanou lávku?...Celý článek »
vydáno před 3 týdny 2 hodiny
Chrudim – V jižní části městského okruhu u OC Tesco byly právě dnes za účasti starosty Františka Pilného (ANO 2011) a vedoucího oddělení komunikace...Celý článek »
vydáno před 13 týdnů 1 den
Restaurace ve spolkové zemi Dolní Rakousko zavírají jedna za druhou. I proto se tamní zemská vláda rozhodla, že některým podnikům bude poskytovat...Celý článek »