Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 40 týdnů
Pardubice – Dva spolu nesouvisející případy. Jeden se odehrál v pátek večer a druhý v sobotu před 18. hodinou. Krajské ředitelství policie...Celý článek »
vydáno před 10 let 10 týdnů
Pardubice - Před časem jsme přinesli zprávu o mladé hudebnici, které měl neznámý zloděj ukrást v hromadné městské dopravě drahý klarinet....Celý článek »
vydáno před 10 let 15 týdnů
Pardubice - Neznámý zloděj kolem třetí hodiny odpolední v trolejbusu na trase z Pardubiček - do Polabin nepozorovaně odmontoval čtečku jízdenek...Celý článek »
vydáno před 29 týdnů 6 dnů
Pardubice – Včerejší akce pardubického magistrátu organizováním prostřeného stolu prostřednictvím Piana na ulici na třídě Míru ukázala, jaký...Celý článek »
vydáno před 1 rok 20 týdnů
Pardubice/Srch – Policie pátrala po 81leté seniorce, která se odpoledne vydala ze svého bydliště v Srchu do Pardubic, ale do večera se nevrátila.Celý článek »
vydáno před 1 rok 26 týdnů
Pardubice – Na kruhovém objezdu v Trnové se srazily v pátek odpoledne tři trolejbusy s osobním autem. Provoz museli řídit policisté a událost značně...Celý článek »
vydáno před 1 rok 28 týdnů
Chrudim – Prašnost, omezení dopravy a nespokojenost některých občanů s sebou nese budování kanalizace v Medlešicích. Především starší obyvatelé byli...Celý článek »
vydáno před 1 rok 38 týdnů
Pardubice – Uzavírka potrvá celé letní prázdniny. Podjezd z ulice 17. listopadu na ulici Jana Palacha bude úplně uzavřen do 6. července a po té...Celý článek »
vydáno před 2 roky 3 týdny
Pardubický kraj – Dnes se v prostorách krajského úřadu na Komenského náměstí v Pardubicích, v sále Jana Kašpara, kde bylo očkovací...Celý článek »
vydáno před 2 roky 11 týdnů
Pardubice – V sobotu 8. ledna 2022 krátce před čtvrtou hodinou ranní muž a žena náhodně prohlíželi kontejnery v lokalitě Labský palouk...Celý článek »