Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 15 týdnů
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) se vyjádřil, že by byl rád, kdyby k průlomu v řešení opuštěného Hotelu Bohemia Chrudim došlo ještě za...Celý článek »
vydáno před 3 roky 20 týdnů
Chrudim – O jednom jediném tématu, na nějž se, pravda, nalepila ještě mnohá další, dokázali městští zastupitelé v pondělí 2. listopadu jednat až do...Celý článek »
vydáno před 5 let 5 dnů
Starosta František Pilný nikdy nepatřil k zastáncům výstavby podzemního parkoviště. Před tím, než usedl do židle nejvyšší, bylo jeho krédem...Celý článek »
vydáno před 6 let 1 týden
Chrudim – Na svatého Josefa zasedli pánové a dámy městští zastupitelé do svých škamen v budově městského úřadu na Pardubické ulici. K jednání jim...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 13 hodin
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) oznámil ve čtvrtek odpoledne horkou novinku, že totiž tomu, aby se Chrudimská nemocnice vyčlenila z...Celý článek »
vydáno před 6 týdnů 6 dnů
Chrudim – Na pondělním jednání si chrudimští zastupitelé zvýšili odměny, aby ani ti neuvolnění členové nepřišli zkrátka, když už ze zákona...Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 1 den
Chrudim – Kam putují peníze z krajského rozpočtu? Od ledna začal pro informování veřejnosti fungovat Datový portál Pardubického kraje. Když se...Celý článek »
vydáno před 8 týdnů 1 den
Chrudim – Když se František Pilný (ANO 2011) před šesti lety ucházel o místo starosty, sbíral podporu i u handicapovaných spoluobčanů a jednou z...Celý článek »
vydáno před 10 týdnů 15 hodin
Chrudim – Vedle kulturní památky, Khomovského domu na Resselově náměstí, dříve domu královského rychtáře Václava Lípy, začne být od pondělí pěkně...Celý článek »
vydáno před 12 týdnů 2 dny
Chrudim – Rozpracované projekty, které současná koalice dokončuje, navyšují celkový počet investic v roce 2024 na 285 milionů korun. Těmi největšími...Celý článek »