Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 4 týdny
Chrudim – Odměny za výkon veřejné funkce jsou vždy velmi sledovaným a diskutovaným tématem. V menšině totiž nejsou občané, kteří se domnívají, že...Celý článek »
vydáno před 1 rok 48 týdnů
Chrudim – Kam až oko webkamery i vedení města dohlédne, v úseku, kde se napojuje Kollárova ulice na Širokou ulici, zeje už několikátý den...Celý článek »
vydáno před 2 roky 5 týdnů
Chrudim – Samotní iniciátoři středeční online schůzky k navrhovaným změnám shodně uvedli, že se jedná pouze o prvotní nástřel a vše je stále otevřené...Celý článek »
vydáno před 2 roky 25 týdnů
Chrudim – Zastupitelstvo schválilo záměr financovat přístavbu hasičské zbrojnice v městské části Markovice. Z přítomných 26 zastupitelů se hlasování...Celý článek »
vydáno před 2 roky 35 týdnů
Chrudim – Nové koště dobře mete, „pusťte nás na ně“ a další hesla tu více, tu méně přiléhavá by se dala použít na místní Pirátské politiky....Celý článek »
vydáno před 3 roky 7 týdnů
Chrudim – Volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky se nezadržitelně blíží. V době řádění zákeřné čínské chřipky se sice moc velká...Celý článek »
vydáno před 3 roky 25 týdnů
Chrudim – Kontrolovat, jak svou práci odvádějí politici sedící v nejužším vedení města, není snadné. GPS implantované pod kůži zkrátka nemají a...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Chrudim – Piráti nejsou, podle všeho, příliš spokojení se svým zdejším mediálním obrazem. Většinová média je buď zcela ignorují, nebo, místo zpráv o...Celý článek »
vydáno před 4 roky 30 týdnů
Chrudim – Piráti na Chrudimsku si vyměnili vedení. Na místo charismatického a sociálně zdatného, chrudimského místostarosty Pavla Štěpánka, nastoupil...Celý článek »
vydáno před 4 roky 30 týdnů
Chrudim – Politici ve vrcholných funkcích by měli každoročně zveřejňovat alespoň hrubý nástin svého majetku. Současné vedení města to krátce po...Celý článek »