Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 let 48 týdnů
Forum24 - Babišova koncentrovaná moc mění také duši české krajiny. A to nemám na mysli jen nekonečné žluté lány, jakési novodobé zcelování celin. Ta...Celý článek »
vydáno před 7 let 3 týdny
Chrudim – S velkou slávou oznámilo vedení Chrudimské besedy, že sice nemusí, ale přistupuje k elektronické evidenci tržeb (EET). Už od počátku se...Celý článek »
vydáno před 7 let 4 týdny
Český rozhlas - Pivo bez účtenky, členské příspěvky a komorní atmosféra. Tak ve zkratce vypadají tzv. klubové pivnice, které na vesnicích i ve...Celý článek »
vydáno před 7 let 5 týdnů
Echo24 - Od prvního března začíná druhé kolo zavádění EET, které po hospodách zasáhne maloobchod. Proto se stalo událostí posledních dnů a týdnů...Celý článek »
vydáno před 7 let 10 týdnů
Forum24 - „Z 98 procent si zákazníci účtenky neberou, jejich názory jsou většinou razantní a vyhraněné, mnohdy nepublikovatelné,“ říká v rozhovoru...Celý článek »
vydáno před 7 let 14 týdnů
Svobodné fórum - Státy s registračními pokladnami nebo EET? Festival paradoxů: stínová ekonomika se zvyšuje, Chorvatsko s EET je druhé...Celý článek »
vydáno před 7 let 20 týdnů
Plzeňský deník - Provozuje penzion a Bezejmennou čajovnu nedaleko zámku Kozel ve Štáhlavicích na Plzeňsku. Ivo Hucl, který je nejen na západě Čech...Celý článek »