Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 20 týdnů
Chrudim – K předvánoční době již neodmyslitelně patří setkávání se v atmosféře Vánoc na výstavách v Zahradnictví Mikan na Blehovsku....Celý článek »
vydáno před 2 roky 16 týdnů
Chrudim – V sobotu 4. a v neděli 5. prosince se po celý den můžete setkat s oblíbenými postavami doprovázejícími Mikuláše. Tradiční...Celý článek »
vydáno před 3 roky 3 týdny
Chrudim – V České republice není tento svátek státní, ale patří mezi významné dny. Letos MDŽ připadá na pondělí 8. března. Obvykle bývají...Celý článek »
vydáno před 3 roky 20 týdnů
Chrudim – Zahradnictví na Blehovsku po několik let pořádalo ve svých prostorách vánoční výstavu, kterou si oblíbily snad všechny generace. Každý rok...Celý článek »
vydáno před 4 roky 18 týdnů
Chrudim - Na tento víkend od soboty 23. do 24 listopadu se těší mnoho z nás. Zahradnictví Mikan připravilo inspirativní vánoční výstavu s ...Celý článek »
vydáno před 5 let 18 týdnů
Chrudim - Již od soboty 24. listopadu až do Štědrého dne si návštěvníci Zahradnictví Mikan na Blehovsku mohou užívat vánoční atmosféru. Letošní...Celý článek »
vydáno před 6 let 17 týdnů
Chrudim - Muzeum loutkářských kultur připravilo v rámci letošního Adventu pro své návštěvníky hned několik akcí, které přispějí k navození vánoční...Celý článek »
vydáno před 10 let 8 týdnů
Na většině míst v České republice zachytili provozovatelé nejrůznějších zahrad, parků, či zahradnictví trend bylinek, které jsou mezi veřejností ve...Celý článek »
vydáno před 11 let 18 týdnů
Chrudim - Koncem měsíce listopadu se začínáme pomalu připravovat na blížící se Vánoce. Přestože nás čeká ještě celý advent, Kateřinské posvícení...Celý článek »
vydáno před 12 let 14 týdnů
Uprostřed záplavy květů se vznosně tyčí orchideje a přece jsme byli na prezentaci Vánoc. Výstava nejen vánočních květin a dekorací v zahradnictví...Celý článek »