Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 30 týdnů 5 dnů
Chrudim – Ve druhém největším městě Pardubického kraje byly zrušeny od 1. července hned tři poštovní pobočky ze čtyř. Vedení kraje i města Chrudim se...Celý článek »
vydáno před 39 týdnů 7 hodin
Pardubice/Chrudim – Česká pošta rozprodává svůj majetek běžně, ale jde zpravidla o takové objekty, které se dají označit za nepotřebné, většinou...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Pardubický kraj – Hejtman Pardubického kraje a starostové Chrudimi, Hlinska, Ústí nad Orlicí, České Třebové a Svitav vznesli před Velikonocemi...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Prašnost, omezení dopravy a nespokojenost některých občanů s sebou nese budování kanalizace v Medlešicích. Především starší obyvatelé byli...Celý článek »
vydáno před 1 rok 35 týdnů
Chrudim – Kvůli podmínce postupného zavedení elektrobusů do městské hromadné dopravy se nestihne vysoutěžit nový dodavatel od roku 2023, protože se...Celý článek »
vydáno před 3 roky 9 týdnů
Chrudim – S ohledem na přetrvávající epidemickou situaci se od 15. února dočasně mění jízdní řády městské autobusové dopravy. Ta bude provozována...Celý článek »
vydáno před 3 roky 13 týdnů
Chrudim – Ekologicky čistou dopravu lze řešit různými způsoby. Sdílením aut počínaje, elektrobusy konče. O případném zavádění elektrobusů do...Celý článek »
vydáno před 3 roky 17 týdnů
Chrudim – Jízdní řády městské hromadné dopravy nejsou právě ideálně „vyladěné“. Stížnosti na návaznost linek jsou prakticky na denním pořádku....Celý článek »
vydáno před 3 roky 26 týdnů
Pardubický kraj – Zatímco například v Holicích bojují s nedostatkem popelářů, kde ve firmě, která sváží odpad, onemocněli hned tři řidiči,...Celý článek »
vydáno před 3 roky 26 týdnů
Chrudim – Městská hromadná doprava v celé řadě obcí představuje pouze černou díru na peníze. Jen samotné druhé největší město Pardubického kraje ji...Celý článek »