Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 29 týdnů
Chrudim – Počty nakažených coronavirem, „čínskou chřipkou“, stále rostou. Průběh onemocnění však u většiny infikovaných není příliš vážný a většina z...Celý článek »
vydáno před 3 roky 49 týdnů
Chrudim – Přímo do první linie nasměrovala své poděkování a pomoc první internetová lékárna, Lékárna.cz. Zaměstnancům a klientům zařízení, která v...Celý článek »
vydáno před 4 roky 4 dny
Chrudim – Roušek a ochranných prostředků stále není dost. S jejich nedostatkem bojují nejen „obyčejní“ občané města, ale také zaměstnanci v...Celý článek »
vydáno před 4 roky 5 dnů
Chrudim – Město ve spolupráci s Českým červeným křížem spustilo objednávky roušek pro seniory a telefonní linky kolabovaly. Operátoři nestíhali...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Chrudim – Skupinou, která je suverénně nejvíce ohrožena pandemií coronaviru, jsou senioři. Mnohdy se těžko orientují ve stále se měnících nařízeních...Celý článek »
vydáno před 7 let 8 týdnů
Chrudim – Centrum sociálních služeb a pomoci (CSSP) přijde o jeden ze svých „pečovánků“. Vlastníkem všech domů s pečovatelskou službou je samotné...Celý článek »
vydáno před 11 týdnů 20 hodin
Chrudim – Hospodařit v Chrudimi s přidělenými penězi z rozpočtu nebude ani tento rok žádná selanka. Šetří se tak, že už se dopředu počítá s...Celý článek »
vydáno před 1 rok 9 týdnů
Chrudim – K velice smutné události vzniklé pravděpodobně nešťastnou náhodou došlo v ulici Obce Ležáků v jednom z pečovatelských domů Centra...Celý článek »
vydáno před 1 rok 17 týdnů
Chrudim – Rada města Chrudim doporučuje zastupitelstvu schválit snížení finančního příspěvku města na provoz Centra sociálních služeb a pomoci,...Celý článek »
vydáno před 1 rok 23 týdny
Chrudim – Dvě organizace poskytující ve městě sociální služby od října mění vedení. Vrací se původní ředitelka do Centra sociálních služeb a pomoci....Celý článek »