Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 29 týdnů
Pardubický kraj – Je hysterie ministerstva zdravotnictví okolo nutnosti nosit respirátory u nenaočkovaných dětí ve školách oprávněná? Podívejte se s...Celý článek »
vydáno před 2 roky 45 týdnů
Chrudim – Vzduch už je čistý. Je na úřadě bezpečno? Jaké kroky podniká město proti šíření nemoci COVID-19, se Chrudimské noviny ptaly přímo starosty...Celý článek »
vydáno před 3 roky 5 týdnů
Chrudim – Noční výjezdy k hlasitému rušení nočního klidu na Palackého třídě nebývaly dříve ničím neobvyklým. Když se však hlasitá hudba začala...Celý článek »
vydáno před 3 roky 6 týdnů
ČR/Pardubický kraj – Vláda jednala s hejtmany všech krajů o tom, jak se bude dále postupovat po čtvrtečním neodhlasování prodloužení nouzového stavu...Celý článek »
vydáno před 3 roky 9 týdnů
Chrudim – Při pravidelném testování se dva dny před úterním zápasem s nováčkem Rapidem Ústí nad Labem přišlo na několik pozitivních hráčů....Celý článek »
vydáno před 3 roky 11 týdnů
Chrudim – Finanční úřady napříč krajem vyhlásily dnešním dnem a pro jistotu na celý měsíc, tedy až do 5. února, omezení otevírací doby. Abyste se...Celý článek »
vydáno před 3 roky 12 týdnů
Pardubický kraj – Původně měly vakcíny dorazit už 28. prosince, dochází ale k opakovanému zpoždění. Očkování tak začně až s novým rokem 2021. Vakcína...Celý článek »
vydáno před 3 roky 23 týdny
Chrudim – Nepříznivá situace ohledně pandemie koronaviru v České republice má znovu velmi nepříznivý vliv na vývoj ve sportovních odvětví. Soutěže...Celý článek »
vydáno před 3 roky 24 týdny
ČR/Pardubický kraj–Ministerstvo zdravotnictví vydalo dnes čerstvou zprávu o zpřísněných opatřeních. Dotknou se i školství. Střední školy budou od...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Pardubice – Všechny zbývající TECHNOhrátky, které byly pozastaveny na jaře letošního roku kvůli koronavirové pandemii, se po půlroční přestávce měly...Celý článek »