Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 16 týdnů
Chrudim – Básník Jiří Rybišár, pocházející z Proseče a tvořící nejvíce v Chrudimi a na Hořelči, napsal na jaře 2022 během 14 dnů jako reakci na...Celý článek »
vydáno před 1 rok 30 týdnů
Chrudim – Ministr zdravotnictví Vlastimil Válek (TOP09) jako poslední z krajů České republiky zavítal ve čtvrtek na skok do Pardubického kraje, kde...Celý článek »
vydáno před 2 roky 26 týdnů
Chrudim – Farní charita Chrudim vykonává služby, kterými pomáhá ostatním. Teď založila sbírku na podporu své vlastní činnosti. Zdravotní sestry...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Praha/Východní Čechy/Chrudim – Jejich tanečně cvičební sestavy posilují tělo i mysl každého, kdo se chce bavit a zároveň udělat něco pro své zdraví....Celý článek »
vydáno před 3 roky 45 týdnů
Chrudim – Stavba hospice ve Štěpánkově ulici pokračuje. Sérii článků v Chrudimských novinách, která informovala o průběhu prací a faktické destrukci...Celý článek »
vydáno před 4 roky 16 týdnů
Chrudim – Čtvrtý charitativní vánoční hokejový turnaj byl rozehrán na zimním stadionu v Chrudimi 16. prosince 2019 v 18.45 hodin....Celý článek »
vydáno před 4 roky 30 týdnů
Chrudim - „Evropský týden mobility“ je opět tu. Kromě propagace zaručeně ekologického, zdraví prospěšného a k ostatním účastníkům silničního provozu...Celý článek »
vydáno před 4 roky 33 týdny
Chrudim – Jedním z nejčtenějších článků „okurkové sezóny“ v Chrudimských novinách se stal text s  informacemi o faktické destrukci rodného domu...Celý článek »
vydáno před 5 let 22 týdny
Chrudim/Praha – Chrudimský hospic je v mnoha směrech unikátní zařízení. Jeho primární účel sice mnohé může děsit, ale názory se mnohdy mění v...Celý článek »
vydáno před 5 let 26 týdnů
Chrudim – Denní stacionář, jejž měli využívat klienti zdejšího hospicu, stále ještě ve Štěpánkově ulici nefunguje. Rekonstrukce historického domu...Celý článek »