Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 1 týden
Pardubický kraj – V pondělí začaly akce v rámci Týdne pro klima. Letos se zapojily pořádáním akcí zdaleka nejaktivněji lidé v Pardubicích....Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Až se jednou napijeme z plastových kelímků, za které město hodlá utratit 800 tisíc, jejich barva bude až druhotným problémem, v tom lepším případě....Celý článek »
vydáno před 3 roky 45 týdnů
Chrudim – Pro někoho možná nezvyklý, pro jiného příjemný návrh řešili na svém posledním jednání členové komise pro životní prostředí. Diskuse se zde...Celý článek »
vydáno před 3 roky 49 týdnů
ekolist.cz – Půdu není možné z podstaty vlastnit, stejně jako nelze vlastnit vodu, vzduch či člověka. Z této filosofie vychází Nadace Pro půdu, jež...Celý článek »
vydáno před 4 roky 10 týdnů
Britské listy – „Máme dobré důvody si uvědomit, že nám hrozí další záludné nebezpečí. Je svým způsobem tak ohrožující jako všechna běžnější...Celý článek »
vydáno před 4 roky 12 týdnů
Radio Wave – Americký spisovatel a ekofilozof Derrick Jensen je jednou z černých ovcí environmentálního hnutí. Jeho názory na společnost jsou...Celý článek »
vydáno před 6 let 17 týdnů
Chrudim – Areál bývalých sběrných surovin V Malecku sice jeho bývalý nájemce dávno opustil, přesto do dnešního dne není jasné, co s ním dál. Řidiči...Celý článek »
vydáno před 11 let 11 týdnů
Holetín - V půl desáté večer do zmiňované obce vyrážely tři hasičské jednotky k požáru rodinného domu. Bylo jim nahlášeno, že v něm...Celý článek »