Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 23 týdny
Chrudim – Kdo občas sleduje chrudimskou komunální politiku, ten možná zaznamenal v internetovém prostoru i bulvární článek, ve kterém se používají v...Celý článek »
vydáno před 3 roky 28 týdnů
Chrudim/Pardubický kraj – Volby do krajských zastupitelstev jsou pro tento rok minulostí. Není žádným tajemstvím a nejspíše ani překvapením, že...Celý článek »
vydáno před 10 let 27 týdnů
Chrudim - Radnice uspořádala ve velkém sále Muzea veřejnou prezentaci a obhajobu místní agendy 21. Místo jindy určené k tanci a hudbě tak...Celý článek »
vydáno před 11 týdnů 3 dny
Chrudim – Současná kronikářka města Chrudim Lenka Tichá oznámila, že ze své pozice odchází. Ke konci roku 2024 rezignuje a na její místo bude muset...Celý článek »
vydáno před 43 týdny 3 dny
Chrudim – Minulý týden odjela do Prahy do Kampusu ČSOB Šárka Trunečková a tajemník František Chmelík převzít ocenění v soutěži Zelená obec roku a...Celý článek »
vydáno před 47 týdnů 4 dny
Pardubický kraj – Ocenění Pardubického kraje získali za rok 2022 dva výjimeční občané Chrudimě. Za zásluhy o Pardubický kraj přínosem v oblasti...Celý článek »
vydáno před 1 rok 3 týdny
Chrudim – Radní na tento rok už schválili akční plán zlepšování procesu místní Agendy 21 a zároveň vzali na vědomí vyhodnocení z minulého...Celý článek »
vydáno před 1 rok 4 týdny
Chrudim – Dům ve Fortenské ulici s nájemníky, kteří si dosud „užívali“ bydlení v městských bytech, bude znovu na prodej, jak jsme již před časem...Celý článek »
vydáno před 1 rok 10 týdnů
Chrudim – Největší čas na zastupitelstvu zabralo schvalování nadačního fondu pro bezpečnost provozu na silnicích. Před hlasováním se diskutovalo...Celý článek »
vydáno před 1 rok 38 týdnů
Chrudim – Vynese kandidáty SNK-ED jejich dosavadní působení na hlavní příčky oblíbenosti u voličů Chrudimi? Po e-mailových schránkách už sice...Celý článek »