Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 týden 4 dny
Chrudimsko – Páteční nehody v Pardubickém kraji si vyžádaly ošetření u jednoho zraněného člověka. Auto se dostalo mimo vozovku a skončilo na střeše....Celý článek »
vydáno před 1 rok 39 týdnů
Chrudim – Společná vernisáž dvou výstav, tentokrát Tomáše Pilaře a Jana Vičara, opět přilákala do unikátních prostor oblíbené Galerie Art Chrudim...Celý článek »
vydáno před 2 roky 18 týdnů
Chrudimsko – Před osmou hodinou ranní došlo mezi obcí Přibylov u Skutče a Podlažicemi k vážné dopravní nehodě, při které museli zraněnou ženu z...Celý článek »
vydáno před 2 roky 35 týdnů
Chrast – Ve výstavních prostorách chrasteckého muzea můžete při prázdninových toulkách zhlédnout expozici tematicky zaměřenou na nedaleký, tajemnem...Celý článek »
vydáno před 2 roky 36 týdnů
Podlažice – Koncertem Hradišťanu Jiřího Pavlici začíná dnes večer v Chrasti, na klášteřišti u kostela sv. Markéty v Podlažicích, připomínka...Celý článek »
vydáno před 2 roky 39 týdnů
Chrast-Chacholice/Horka – Dobrodružství na obou stranách silnice vedoucí z Podlažic na Skuteč už zažívají řidiči od 19. května. Tento týden se navíc...Celý článek »
vydáno před 2 roky 49 týdnů
Chrudimsko – Žena, která si úterní cestu z práce krátila přes Zaječice, může mluvit o zázraku, že je naživu, a na 13. duben asi nikdy nezapomene....Celý článek »
vydáno před 3 roky 23 týdny
Pardubický kraj – Hasiči řeší od úterního večera i dnes celý den škody způsobené vydatným deštěm. Vyjížděli ale i k požárům. Jenom v souvislosti s...Celý článek »
vydáno před 3 roky 37 týdnů
Chrudim/Podlažice – Vedení Vodárenské společnosti Chrudim, a. s., zveřejnilo radostnou zprávu. Díky vydatným dešťům z posledních dní zdroje pitné...Celý článek »
vydáno před 7 let 35 týdnů
Podlažice - Mladý život si vyžádala vážná dopravní nehoda u obce Podlažice. Neštěstí se stalo v místech, kde již několik křížků umístěných na...Celý článek »